Cei Sensibili Sa Nu Se Uite

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma sensibilizeaza mult mai mult cand vad copii care sunt batuti de parinti pana ajung in spital, copii care mor de foame si pentru care o ciocolata este ceva de vis, copii care ajung mari si sunt respinsi de societate pentru ca sunt analfabeti, copii care sunt nevoiti sa cerseasca pentru adevarate retele de traficanti de carne vie pentru a le umple acestora buzunarele, decat o intrerupere de sarcina.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

1. Nu cred in dumnezeu.
      2a. Daca 'doamne fereste' sunt violata, fac avort.
      2b. Daca 'doamne fereste' printr-o greseala, o eroare, medicala/personala/intima de oricare ar fi ea, raman insarcinata si nu sunt casatorita sau nu am planuri sa o fac in curand, sunt studenta sau pur si simplu nu am resursele sa pastrez sarcina , fac avort.

am vrut sa scriu ceva mult mai urat... Mi-e sila de ce s-a postat mai sus.

3. Sunteti... Sub orice critica ( marea majoritate )
      4. Si sunteti... Barbati.

nu am rabdare sa dau reply la fiecare dar cu ce a zis vitriol mai sus sunt de acord si am aceeasi parere
      s-a postat in mai multe randuri ceva legat de barbatii care imping femeile sa faca asta, in marea majoritate a cazurilor, da, barbatii sunt cei care imping femeia la asa ceva. Indiferent ca femeia se poate opune, ca are mintea ei, ca are drepturile ei, bla bla bla GURA! Ca tot vorbiti de asupritoare dincolo si de cum sa le pacaliti si sa le manipulati in interesul vostru, GURA!

Comment

Adevar ai grait acid sulfuric .

Playmo - 2c ce preferi sa folosesti: intreruperea de sarcina ca metoda contraceptiva sau cele pe care le folosim majoritatea(pilule, prezervativ, etc)? Ca sensul discutiilor cam asta este: de ce se foloseste avortul ca metoda contraceptiva in ziua de azi cand sunt atatea solutii sa nu ramai (sa nu lasi) gravida.
        Last edited by Cristi_LCD; 6 November 2008, 15:51.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@playmo:
          1 : irelevant, pt multi dintre noi; aici te sustin in oarecare masura;
          2a, 2b : ai dreptate partial, vezi 2c de la cristi_lcd....
          3 si 4 : pana acum esti singura femeie care a postat aici. Poate se gandesc si altele sa-ti urmeze exemplul si sa-si spuna parerea. Mi se pare ca te-ai cam grabit sa pui eticheta, pt simplul motiv ca nu toti sunt de acord total sau macar partial cu tine...
          5 : nu lua totul personal, oamenii sunt diferiti, asta de caracterizeaza...Contradictiile.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pentru cristi
            Daca citeai cu atentie 2b nu mai puneai intrebarea asta.

hai sa explic totusi bebelusului din avatarul tau.
            si cu anticonceptionale si cu prezervativ si cu metoda calendarului si cu mai stiu eu ce metode , apar erori.

ALO ALO, am zis clar in 2a si 2b ca nu consider avortul METODA CONTRACEPTIVA. Si este stupid sa o denumesti asa. Contraceptia e sa previi sarcina , avortul e sa ii pui capat.

pentru seba
            nu stiu cat de irelevant e din moment ce pe threadul asta s-a adus in discutie dumnezeu. am avut ore obligatorii de religie in scoala si si atunci mi-am expus aceeasi parere.
            nu am luat nimic personal si nici ceilalti nu vreau sa ia personal. e o discutie pe forum
            Last edited by playmo; 6 November 2008, 16:20.

Comment

Consider in continuare ca nu are ce cauta religia in discutia de fata. Am facut in nenumarate randuri apel sa nu amestecam religia cu problema in dezbatere...Tocmai ca subiectul e delicat si amestecarea religiei va face si mai mare "flacara"...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Respect ideile fiecaruia dar am dreptul la o opinie si OPINIA MEA este ca mai sus s-au debitat o gramada de tampenii legate de credinta si cum intervine ea in treaba asta. Am vrut cumva in 4 cuvinte sa imi expun parerea si sa evidentiez cum nu are nicio legatura cu luarea unei decizii in privinta intreruperii unei sarcini.

Comment

Acum deja se vede altfel postul tau...Incepem sa vb aceeasi limba, oarecum...

Comment

Majoritatea dintre noi au vrut sa evidentieze ideea ca este o tampenie avortul ca solutie contraceptiva. Ca exista atatea solutii ca sa nu mai fie nevoie de avort decat in cazuri extreme. Iar tu ai spus " am vrut sa scriu ceva mult mai urat... Mi-e sila de ce s-a postat mai sus.
                    3. Sunteti... Sub orice critica ( marea majoritate )"
                    De ce suntem suntem sub orice critica? Ca aratam ca e o prostie sa folosesti avortul ca solutie de fiecare data. 2c nu a fost in continuarea lui 2a si 2b ci inaintea lui 3(sau cel putin asta a fost intentia).
                    Si-ti dau un exemplu: cunosc o pustoiaca care a facut 4(patru) avorturi pana la varsta de 20 de ani. Deci amor liber(am vrut sa folosesc alta expresie ) si in caz de ceva, avort ca era liber si moca.
                    Last edited by Cristi_LCD; 6 November 2008, 17:27.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Te rog frumos nu mai repeta aceeasi prostie

cazuri extreme... Alo alo voi vedeti ce ati postat pana acum? Ati vorbit de toate avorturile, si din ce am citit eu, nu erati de acord cu nicio situatie. Inteleg ca poate am fost un pic prea directa dar acum nici sa va contraziceti nu e cazul. Si apropo, un avort nu e moca. Si nici ca un consult normal nu e in privinta experientei, asa ca exemplul tau e un caz ratat, pustoaica clar este o idioata, daca ea nu s-a invatat minte dupa primul incident.

e 18 ron un pachet de anticonceptionale. Asta asa ca sa nu zicem ca sunt prezervativele scumpe pentru anumite categorii de oameni. Excludem bolile sexuale si ne referim doar la contraceptie.

e vb de educare in masa deja, ceva cu care se confrunta lumea de dinainte sa va nasteti voi. Chiar tre sa fac geografie cu voi?

Comment

oricum ar fi nu e bun avortul

In legatura cu femeile impinse sa faca avort de catre barbati.

E o falsa scuza. Pana la urma decizia e tot a femeii: daca vrea face daca nu, nu face.

Eu stiu un caz concret foarte apropiat in care el a vrut sa pastreze copilul dar ea a refuzat fara drept de apel ca sa nu-si "distruga" viatza.

Mentionez ca situatia materiala era buna asa ca nu se punea problema de a nu avea cu ce intretine noua familie.

S-ar parea insa ca femeia respectiva (in nici un caz ignoranta sau fara studii) a preferat sa sfarseasca o viata de om numai ca sa nu piarda un an de facultate. Bun targ ...

Si acuma bineinteles ca se va evoca ca eu sunt barbat si nu stiu cum e sa fii femeie si bla bla bla. Fuga de responsabilitate nu are nici o scuza indiferent de sex.
                        Logan GPL 1.4

Comment

Playmo faptul ca exista un thread unde noi barbatii glumim, e una.Daca tu crezi ca marea majoritate dintre noi nu avem alt gand decat sa manipulamn sotii,te inseli.Eu am postat acolo replici acide rau sau poate nesarate pentru altii.Acolo e gluma .Aici nu e.Daca tu crezi ca avortul e o solutie,poate ca ar trebui sa fii doua minute in locul celor omorati in seara aceasta.Cele doua minute necesare.Rostul vietii tale nu e sa fii "realizata"ci sa meriti indumnezeirea.Daca esti studenta si nu ai inteles asta ,nu e nevoie sa iti mai dai cu parerea.Daca esti printre foarte putinele femei de aici ,si ai o alta parere,nu inseamna ca ai dreptate.Am inceput tema asta ca sa arat,ca sa scot in evidenta,nu sa manipulez,nu sa judec,si apari tu cu dreptul tau de femeie si dai cu barda in stanga si in dreapta.Da,domnisoara,suntem toti niste ipocriti,barbatii astia,dar realitatea e cea din fotografii:CRIME.Poti aduce milioane de argumente,realitatea ramane.Repet,ceea ce s-a facut,nu poate fi indreptat,nu e tabla.Ramane ceea ce faci maine,TU.Schimba TU ceva la tine,nu indrepta lumea.Daca din toata vorbaria asta multa un copil,unul singur scapa,ce mare lucru pentru acel copil!Suntem ipocriti,nici nu stii ce dreptate ai,dar nu cu femeile,ci cu Dumnezeu pe care cu bravada Il ignori.
                          Lasa-ma cu violurile ,cand 95% din femei parca o cauta cu lumanarea prin imbracaminte,purtare,vocabular.Lasa-ma cu ipocrizia barbatilor,si hai sa amintim feminismul care a dat doua drepturi "fundamentale"femeii,1.Sa decada mai rau ca animalele si sa avorteze de zeci de ori daca e cazul,si 2.Libertinajul asta fara precedent in istorie,cand apar marile doamne si se lauda cu esecul numit divort,iar curvele sunt modele demne de urmat si care "sunt impreuna"cu marii barbati care stiu sa faca multi-multi-multi bani.
                          Cele mai multe femei de pe situri cu legatura cu acest subiect sunt de alta parere decat tine.
                          Si sper ca o sa ajungi intr-o zi sa crezi.Cum poti trai fara credinta?Nici nu poti intelege ce golas traiesti...
                          Last edited by bbogdan; 9 November 2008, 02:27.

Comment

@bbogdan, parca v-am rugat sa nu amestecam credinta/religia in discutie...Fa un topic despre credinta, acolo putem vorbi despre orice tine de ea. Faptul ca un om crede sau in Dumnezeu e la libera sa alegere, la fel cum e liber sa faca cu viata si trupul sau. Asa cum tu ai ales sa urmezi religia, altii au ales sa n-o faca, altii o vad diferit decum ne e prezentata de catre reprezentantii bisericii. Nu poti impune cuiva sa judece totul prin prisma religiei. Asa cum nimeni nu poate impune contrariul, asa cum la unele intrebari "tari" religia invoca liberul arbitru, asa poate unii dintre noi chiar se folosesc de el...Pt ultima data, nu amestecati religia aici. O sa iasa cu scandal, limitati-va la discutii pana la limita religiei.
                            la primul post cu tenta religioasa, indemn la credinta si/sau infierarea ateilor, topicul se inchide. Pt religie, faceti topic separat, acolo va stau la dispozitie multora sa ne combatem ideile. Aici sau pe orice alt topic, nu!
                            @ plymo, data viitoare daca mai postezi pe aici, fa-o pe un ton mai relaxat, sunt convins ca se poate.
                            @ bbogdan, fara atacuri de credinta in posturile tale, pe viitor, te rog. Nu suntem cavaleri cruciati. E un subiect sensibil si nu vreau sa degenereze discutia.
                            @ oricine altcineva: daca in vreun post de acum inainte se ataca o persoana si nu ideea, se lasa cu pedepse, oricata dreptate ati avea! sper ca m-am facut inteles...
                            Last edited by Seba; 9 November 2008, 05:28.

Comment

Ceea ce ma uimeste, ca sa zic asa, este ca lumea pt copilul care scapa de avort este una care nu pare sa semene deloc cu cea reala. Nu cred ca ar dori copilul ala sa se nasca urat de parinti, sa traiasca in mizerie si foamete, sa nu afle poate niciodata ce e iubirea. Nu e chiar atat de roz lumea asta. Si nici ca parinte nu ai vrea sa te urasca copilul tau pentru ca nu poti sa-i oferi ce-si doreste, sau macar ce are nevoie.

E nevoie de 2 sa faca un copil, ar trebui sa fie nevoie de 2 si sa se ucida unul. Daca unul dintre parinti isi doreste copilul ala, atunci mi se pare cea mai mare nedreptate sa-i refuzi lucrul asta. Daca daca nu-l vrei si totusi n-ai dat banii pe prezervativ sau alte metode contraceptive, atunci inseamna ca ai economisit pentru pensie alimentara. Ai facut-o, asuma-ti responsabilitatea. Oricat ar costa.

Si pana la urma, cred ca vorbim totusi din prisma unor oameni fara prejudecati, care sunt in stare sa priveasca lucrurile obiectiv (asta exculde automat religia din discutie). Unii considera ca prostia/lipsa de informatie e o scuza, altii nu. Parerea mea? Daca stii de avort, stii si de prezervativ. Hai sa nu mai dam vina pe asta.

Fiecare om are dreptul la alegere, si si-l exercita. Daca-ti fi femei, nu cred ca v-ar mai fi atat de usor sa catalogati faptele. Pana la urma, ca femeie insarcinata... Copilul ala e parte din tine. Oricat de lipsit de suflet ai fi, nu poti renunta asa usor la el.
                              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Rebe,oricat de urata ar fi aceasta lume,e totusi o viata, nu moarte.Cum nu pot fi intrebati cei foarte mici,ia intreaba orice om sanatos la cap daca alege sa moara decat sa traiasca in saracie.Si asa cum am mai spus,nu saracia umple salile de la ginecologie.
                                Csebalyn,nu cred ca am raspuns atacand ateism,atei sau credinta altcuiva.Asta e un aspect.Eu nu am ales credinta,am dat peste ea,cautand sa inteleg ceea ce e in jurul meu.
                                Al doilea aspect e ca ameninti ca inchizi discutiile,nu daca apar violente de limbaj,ci daca mai vine vorba de religie...Nu am foarte mult timp,si nici nu vreau sa incep topic sau discutii pe aceasta tema,ti-am spus-o mai demult,si ti-am spus si motivul.Ideea ve ca daca tot vrei tu sa inchizi o discutie in care nimeni nu a jignit pe altcineva,nimeni nu a injurat,nimeni nu a incalcat alta regula decat cea arbitrara ca incalca topicul,poti sa imi interzici postarea sau mai stiu eu ce.
                                Concluzia:intr-o astfel de discutie referirea la Dumnezeu e necesara.Am evitat aceasta referire cat timp bunul-simt m-a lasat.Imediat ce am facut-o,zbang cu reactii isterice pe de o parte si cu amenintari pe de alta.Eu nu sunt dependent de acest forum,si daca trebuie,nu voi mai posta pe forum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google