Cei Sensibili Sa Nu Se Uite

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hai acum sa nu fim totusi extremisti...Avortul e o necesitate in unele cazuri. Cand din punct de vedere medical e strict necesar. Hai ca o data, cineva face o greseala. Iar daca ar tine copilul, probabil si-ar compromite sa zicem viitorul. Dar si atunci macar sa verifice madam cat de repede se poate si sa renunte la sarcina cat avortul nu prezinta nici un risc pt ea sau pt copil (care oricum va fi, suna grav, dar sa zicem sacrificat). E greu sa pui o granita intre momentul cand gruntele respectiv prinde viata si cand e doar o bucata de tesut fara suflet. Poate de asta ne e greu sa acceptam avortul si la fel de greu ne e sa fim de acord cu interzicerea lui.
    nu cred ca problema se pune in a interzice sau nu avortul in sine, repet, problema se pune cum sa constientizeze lumea ca nu e o solutie decat in cazuri limita. M-as bucura nu sa se interzica sau sa nu se mai faca, ci sa scada numarul de avorturi, dar totodata sa nu creasca numarul de copii abandonati. Atunci putem spune ca lumea a inteles ceva si a facut o schimbare in bine.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai dupa tine ce e mai bine??? Sa se faca avortul si sa omori un copil nevinovat sau sa il lasi sa traiasca orfan?
      sigpic
      !

Comment

Daca pe mine ma intrebai, prefer sa nu aleg. Sper sa nu fiu pus in situatia de a alege vreodata. Din postul meu sper ca reiese clar ca nici una din variantele spuse de tine nu e o solutie la problema. Dar totusi, ca sa-ti raspund, as zice ca mai bine sa-l lasi sa traiasca, are macar sansa sa-si gaseasca pe cineva care sa-l iubeasca si sa-l ia sa-l faca om; daca-l omori, ce sansa ii dai?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Asta zic si eu din al 2-lea post.
          Ca este o crima si ar trebui interzisa.
          Dar spun ca cine are de ales(Doamne fereste) sau nu vrea copilul sa il lase sa traiasca nu sa il amoare pentru ca are dreptul la viata
          Si am pus intrebarea asta pentru ca am vazut postul tau 14 in care ziceai ca avortul nu ar trebui interzis
          El ar trebui interzis pentru ca oamenii nu se gandesc la consecinte ci numai la binele lor
          Last edited by vdmihai; 2 November 2008, 16:54.
          sigpic
          !

Comment

Degeaba il interzici...Crezi ca se rezolva ceva? Iti zic eu ce: se vor umple orfelinatele. Si-asa sunt multi copii abandonati. Deci problema nu e asa simpla si nu se rezolva doar prin interzicerea avortului. Nu rezolvam o problema tratand efectul. Ai prins ideea? Faptul ca lumea nu constientizeaza suficient anumite lucruri are ca efect cresterea numarului de copii abandonati si al avorturilor. Daca interzici avortul, nu inseamna ca lumea se desteapta peste noapte. Imi pare reau s-o zic, dar tot prosti vor ramane...

Comment

Cuvantul sacrificat spune multe.Cuvantul omorat e cel corect.Acel graunte are viata si suflet cam cand pleci a doua zi de langa respectiva,adica din momentul conceptiei.Vreti sa intru in amanunte?
              Sacrificat ca sa nu-si distruga viitorul.Vax.O femeie care isi omoara copilul poate avea un viitor ca om care se priveste in oglinda,in ochi?Nu e decadere mai mare pentru un om decat lipsa dragostei.
              Pentru cei care au facut deja alegerea rea exista un remediu:un duhovnic bun,hotararea de a se reabilita in ochii sai si in fata lui Dumnezeu.
              Daca e bolnav grav.De unde stii?Am citit pe forumuri specializate despre copii diagnosticati cu boli grave si nu au nimic,mamele i-au iubit asa,fir-ar el de nazism in slujba binelui.S-au nascut,si sunt sanatosi.Prin ceva similar am trecut eu cand ecografa imi tot repeta la fiecare ecografie ca am doi baieti si era vadit deranjata cand ii spuneam" bine,nu conteaza",si insista si imi arata varful penisului si testiculele ,"vai domnu da ia uitati ce clar se vede",si primul copil a fost si este inca fata ,doctorita dobitoaca si incompetenta.Mai are si faima ca e tare .

Comment

Aici ai dreptate csebalyn
                Pana la urma tine de mentalitatea oamenilor si de capacitatea lor de a "cantarii" situatia.
                bbogdan oamenii se schimba(isi dau seama de consecinte) greu si uneori nu avem ce face
                Last edited by vdmihai; 2 November 2008, 17:22.
                sigpic
                !

Comment

Ca sa nu spuneti ca va induc in eroare:

Viper Hard Seltzer – Ursus Breweries este primul berar care lansează un Hard Seltzer pe piaÈ›a băuturilor alcoolice din România, Ai încredere în intuiÈ›ie! Alege Intuition Preference+, cel mai intuitiv espressor de la Krups, IKEA România lansează campania Green Friday: o afacere pentru bine, realizată în siguranță, CastraveÈ›i toxici: când devin castraveÈ›ii toxici, ExplicaÈ›ia fabuloasă: De ce cănile au mai nou scobituri pe fund,

Daca s-ar umple lumea de orfelinate,n-ar fi cine stie ce grozavie,se mai intampla in razboaie,cand se ucid adultii intre ei.Dar de ce trebuie sa purtam razboiul asta impotriva copilasilor?Si un mic amanunt:nu e foamete,nu e razboi,nu e molima,nu e seceta,nu inca.Astea le cerem cu razboiul nostru impotriva lor de la Dumnezeu.
                  Last edited by bbogdan; 2 November 2008, 17:27.

Comment

Jurnalul unui copil nenascut il stiu si al am si ca pliant.
                    Este crud cand se intampla asa ceva dar ce putem face???
                    In ultimii ani numarul avorturilor a crescut...In loc sa scada
                    sigpic
                    !

Comment

Fa tu pentru tine mai intai de toate.Colhoznicii la sedinta aveau doua puncte pe ordinea de zi:1.Sa repare hambarul si 2.Ordinea mondiala.Nu aveau scandura sa repare hambarul si au trecut la pct.2.Ai grija de pixelul care esti si apoi fa si ordine mondiala.Asta e baza,inceputul,si restul,iti trebuie vointa,credinta si dragoste,multa dragoste.Dar nu in sens flower-power,fizic adica.

Comment

Sunt mii de oameni care fac asta.
                        Cum poti sa ii readuci la realitate??? Foarte greu

Sunt destule campanii impotriva dar degeaba
                        sigpic
                        !

Comment

Groaznic...Si totusi sa intamplat,se intampla si va mai intampla cine stie cat de acum inainte

Comment

Sunt 26.000 de copii care mor zilnic in lume datorita foametei, bolilor si razboaielor "pt. Libertate" duse de NATO, UN si alte factiuni care ne sunt prezentate sorcovite si pozitiv de mass-media....Astia ce mai sunt???
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Alti nevinovati care mor zilnic ilogic,zadarnic si ingrozitor.Exista totusi o diferenta,cei de care vorbesti tu nu sunt ucisi de proprii parinti.

Comment

Daca intram in amanunte sunt multe nedreptati in lume nu doar avorturile.
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google