Cei Sensibili Sa Nu Se Uite

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca citeai ce am scris vedeai cand am zis ca eu nu as face asa ceva si as accepta copilul in orice circumstante insa am incercat sa argumentez putin actiunea celor care recurg la avort... Daca viata ar incepe de la 85 de ani ai s-ar scurge catre 0 cu siguranta lumea ar fi altfel insa toti invatam din greseli, toti ne maturizam o data cu trecerea anilor. E normal sa te gandesti la 40 de ani ca e grav si ca uneori viata nu e chiar asa grea cu iti inchipui insa la 17 ani cand se intampla ca o fata sa ramana gravida, campul ei vizual e cam ingust si nu prea are multe de facut. Sper sa nu o iei ca pe o treaba personala insa traim intr-o tara libera si fiecare are dreptul la opinie :P

si mai am inca o intrebare... ai omorat vreodata o vietate? indiferent ca e musca sau vrabie? ai luat vreodata vreo viata? ai pescuit vreodata in viata ta? e imposibil ca macar o data nu fi curmat o viata... nu crezi ca shi viata respectiva avea dreptul de a continua? faptul ca e din alta specie e asa important? adik la urma urmei si o musca e tot o vietate care a avut ghinionul sa ia fiinta... daca pozele puse de tine sunt ale unor semeni de-ai nostri inseamna ca noi avem mai multe drepturi in fata lui D-zeu decat alte vietati?
    1.Daca stau si gandesc cu sufletul ai dreptate... daca as putea as salva lumea de tot raul, cu toate ca nu merita acest lucru nici macar jumatate din pamanteni... daca as putea as pune capat razboaielor, as face oamenii egali... as scapa Africa de saracie... acolo oamenii s-ar bucura la apa care noi o tragem la toaleta zi de zi... pentru ei ar insemna mare lucru... pentru noi nu inseamna nimik...
    2.Daca stau si privesc lucrurile la rece... si iau in considerare cilalti factori raman la ceea ce am zis... avortul este un rau necesar...
    Last edited by sinx; 26 November 2008, 22:00.
    sigpic

Comment

Originally posted by sinx View Post
      Daca citeai ce am scris vedeai cand am zis ca eu nu as face asa ceva si as accepta copilul in orice circumstante insa am incercat sa argumentez putin actiunea celor care recurg la avort...

O crima nu se poate justifica.Mai ales una impotriva unor OAMENI lipsiti total de aparare.E ca si cum ai spune ca mai bine iei o mitraliera si rezolvi situatia disperata a celor de care tu pomenesti mai sus.
      Daca viata ar incepe de la 85 de ani ai s-ar scurge catre 0 cu siguranta lumea ar fi altfel insa toti invatam din greseli, toti ne maturizam o data cu trecerea anilor.
      Canta Ada Milea:o alta viata de-am avea,altfel ne-am bate joc de ea.
      E normal sa te gandesti la 40 de ani ca e grav
      imediat ce am aflat cam in ce consta avortul de fapt si am si putut sa ma informez,am facut-o.Si grav e un cuvant moale.
      si ca uneori viata nu e chiar asa grea cu iti inchipui insa la 17 ani cand se intampla ca o fata sa ramana gravida, campul ei vizual e cam ingust si nu prea are multe de facut.
      O fina a parintilor mei a ramas,l-a pastrat,cu toate bataile si rusinea(anii '80 la tara)si acum fiica ei e studenta,e o fata linistita si a fost martea dragoste a bunicului ei,cel care o batea pe ma-sa ca" de ce fa".
      Sper sa nu o iei ca pe o treaba personala insa traim intr-o tara libera si fiecare are dreptul la opinie :P
      Evident.

si mai am inca o intrebare... Ai omorat vreodata o vietate? Indiferent ca e musca sau vrabie? Ai luat vreodata vreo viata? Ai pescuit vreodata in viata ta? E imposibil ca macar o data nu fi curmat o viata... Nu crezi ca shi viata respectiva avea dreptul de a continua? Faptul ca e din alta specie e asa important? Adik la urma urmei si o musca e tot o vietate care a avut ghinionul sa ia fiinta... Daca pozele puse de tine sunt ale unor semeni de-ai nostri inseamna ca noi avem mai multe drepturi in fata lui D-zeu decat alte vietati?
      1.Daca stau si gandesc cu sufletul ai dreptate... Daca as putea as salva lumea de tot raul, cu toate ca nu merita acest lucru nici macar jumatate din pamanteni... Daca as putea as pune capat razboaielor, as face oamenii egali... As scapa Africa de saracie... Acolo oamenii s-ar bucura la apa care noi o tragem la toaleta zi de zi... Pentru ei ar insemna mare lucru... Pentru noi nu inseamna nimik...
      2.Daca stau si privesc lucrurile la rece... Si iau in considerare cilalti factori raman la ceea ce am zis... Avortul este un rau necesar...
      La celelalte puncte am sa-ti raspund in particular,si prietenii stiu de ce .La acest ultim punct,care pare (este?)o concluzie,ce vrea sa insemne rau necesar?Pai de ce nu pui bazele unui partid,a unei miscari care sa aplice si alte rele necesare.O Romanie fara politicieni(YEEEE,mitralierele,mama lor!)fara tiganii aia de te fac pe tine de ras(Idem,nu?),si am mai putea gasi cai de exorcizare omorand raul reprezentat de altii.Ca veni vorba,daca esti un om educat,modern,si trecut prin experiente multe,cum se face ca dai doi bani pe parerea unor inculti care eticheteaza oameni fara discernamat,fara sa ia aminte la trecutul lor "glorios"?Stii ca a existat o perioada cand bucurestenii radeau de italienii refugiati care mancau broaste si ce pasari mai gaseau?Nu-i confund cu francezii,stai linistit.Iar nemtii ar trebui sa lase capul in pamant cand vad un roman,ca Marx nu era moldovean si nici oltean,iar Mengele nu era nici macar tigan.

Comment

Pai un rau necesar inseamna ca desi nimeni nu ne da dreptul sa ne jucam de-a D-zeu totusi in unele cazuri este necesar, ca sa nu zic se impune. O sa iti dau si cateva exemple si te rog sa imi spui in fiecare caz care consideri tu ca este solutia ideala din punctul tau de vedere.
        1. O copila de 16 ani isi incepe viata sexuala. Stie despre contraceptie si desi foloseste prezervativul in mod regulat ramane gravida. Prezervativele se mai si rup. Incearca sa intelegi cum se simte o fata in situatia aceasta. Iti dai seama cat de greu este sa le spuna parintilor? Cel mai probabil si parintilor o sa le fie greu sa accepte. Sa presupunem ca familia este de acord si toate-s bune si frumoase (Probabil te intrebi de ce trebuie sa fie o dezicie luata in colectiv...? Pentru ca la urma urmei familia o sa fie singurul punct de sprijin, financiar, moral...) In timp ce colegii ei dau Bac-ul, fata respectiva sta acasa cu copilul. In loc sa isi termine studiile ca sa isi poate gasi pe viitor un loc de munca decent, bine platit, sta acasa si are grija de copil. Un copil poate sa modifice radical viata unui om.

2.Mai sunt si fete care stiu despre contraceptie si care o folosesc in mod regulat. De exemplu o fata care ia pastile anticonceptionale nu este protejata 100%. Daca totusi se intampla sa ramana gravida, sansele ca acel copil sa nu iasa normal sunt foarte mari. Cred ca nimeni nu isi doreste sa aiba un copil cu 3 maini sau unul cu probleme psihice. . Dupa un tratament cu pastile anticonceptionale trebuie sa treaca cel putin 1 an ca sa poti spune ca poti sa ai un copil perfect sanatos. Medicii spun asta, nu eu...

3.Sa luam un caz mai dramatic, dar totusi posibil. O fata violata care ramane gravida. Cam care crezi tu ca sunt solutiile? Daca fata are 16-17 ani cu atat mai rau. Pe langa faptul ca o sa ramana traumatizata pe viata o sa mai aibe langa ea si copilul unui obsedat sexual. Ce crezi ca e de facut in situatia asta? Sa il pastreze, nu? Nu poti spune ca am exagerat cu acest caz intrucat tot vad si aud despre asta la stiri.

4.O fata care este abuzata sexual de fratele sau tatal ei. Ce solutii are? Daca ramane gravida fatul are sanse f f mari sa nu iasa sanatos. Pana si legea interzice acest lucru, tocmai din aceasta cauza. Solutiile cam care sunt intr-o astfel de situatie?

Acum te-as ruga sa imi spui cam ce ar putea sa faca fetele in cazurile care le-am enumerat eu mai sus... Ca sunt si exceptii care mizeaza pe faptul ca exista avortul asta e altceva, insa nu e bine sa bagam in aceeasti oala toate fetele care apeleaza la aceasta practica. Dupa cum am mai zis, uneori e necesar, ca sa nu zic ca se impune!
        Si ca tot ai adus aminte de alte natii, traiul si tara asta de c***t nu are nici o legatura cu ce se intampla in majoritatea tarilor europene. Am fost de mai multe ori prin Germania, Austria, Franta, Italia si acolo e cu totul alta lume, una care la noi o sa apara peste multe zeci de ani. Daca tot crezi ca ideea interzicerii avortului este una minunata si ar trebuie sa fie general acceptata, cum de nici una din tarile mai sus mentionate nu interzis cu desavarsire aceasta practica? Cum de esti tu printre primii care propun acest lucru, sau il sustin... de ce majoritatea este de alta parere? nu crezi ca ar trebui sa iti dea de gandit?
        Last edited by sinx; 27 November 2008, 22:02.
        sigpic

Comment

Sa incep pe puncte?
          -1.Sa continui sa prescurtezi numele lui Dumnezeu dupa ce poate ai observat ca mi se pare lipsa de bun-simt,nu stiu cum sa spun...Ma intreb de ce sa iti raspund.
          1.Acea copila isi poate incepe viata sexuala la 20 de ani sau mai tarziu.Ideea asta cu sexualitatea imposibil de infranat este un mit modern,comod,dar complet fals.Am spus ca in jur e o inversare a valorilor ,care nenoroceste multe copile,cum le spui tu.Mai citeste postarile mele de mai sus si o sa intelegi ca eu nu judec,doar arat ca e o crima,si asta nici o circumstanta nu o schimba.Repet,orfelinatul e o varianta acceptabila din punctul de vedere al omului care trebuie omorat ca sa-si ia bacul o pustoaica needucata.La postarea 77 e acest caz,cu o fata care a ales sa-si iubeasca pruncul.Fata ei e o frumusete,iar mamica injurata si obidita are loc de munca ,are o familie,si nu cu boul care nu a vrut sa recunoasca copilul,si are parte de tot respectul meu.E o femeie care a dat dovada de o tarie de caracter cum putini sunt in stare.Si un mic amanunt:cand mananci miere,te murdaresti pe buze.Ce ta faci ca nu intelegi,cine face sex mai ramane si gravida.Cel mai bun anticonceptional ramane un mar,nu inainte,nici dupa,ci in loc de amor.Vai,nimeni nu poate sta fara sex,vax albina,am cunoscut femei care la treizeci de ani erau virgine si nu regretau.Cunosc o doamna care are cam cincizeci de ani si care nu are familie,pentru ca asa a ales,si care sta bine-mersi domnisoara,in ciuda ironiilor dobitocilor.SI nu erau urate.Pur si simplu erau normale.
          Batrana care are grija de copiii mei are un baiat infiat,nu a putut avea copii.Nora ei a plecat cu unicul nepot(s-au despartit),si arde de dorul nepotului.A zis ca daca ar fi tanara cu mintea de acum ar infia cinci,nu unul,cand stie ce bucurii i-a adus un singur copil.Copiii mei au amandoua bunicile moarte ,si acum le-a dat Dumnezeu o mamaie.
          tot ce stie despre mama biologica a fiului ei e ca era studenta.Lasa tu povestile infioratoare cu orfelinate.
          2.Patriarhul Albaniei e fiul unei vaduve,nascut in timpul razboiului,si doctorii au avertizat mama ca fiul ei ar putea fi afectat foarte grav de boala din timpul sarcinii si au sfatuit-o sa intrerupa sarcina.Dar tu nu crezi...Problema ta.
          3.Copilul poate fi dat in adoptie.Vino la mine si te voi duce sa vezi femeie cu doi copii adoptati ,fiii unor prostituate de prin Italia,Spania si alte tari "dezvoltate" si care sunt copii normali.Ce vina are copilul nenascut ca mama a fost victima?Clar,fara dubii,victima.Crezi ca daca a fost o fata normala,isi va reveni mai usor dupa avort?Iarasi ,fals.Intra pe siturile pentru femei si citeste.O sa fii surprins ce "perle" si ce PERLE sunt pe acolo.
          4.Si are sanse f f mari sa iasa sanatos,si totusi sa fie ucis.De asta ce zici?Ce-ar fi sa ti se puna pistolul la tampla si sa ti se comunice ca vei fi executat pe loc pentru ca ai comis crima de a fi la momentul si locul nepotrivit?
          Nu mai tine cu ursul,nu acuz pe nimeni,exista oameni tari,adevarati,si oameni mai slabi,datoria mea e sa ii sprijin ,sa ii indemn pe cei mai putin tari sa ia o decizie nu corecta,ci normala,neegoista,fara a judeca pe cel care e mai slab.
          Tu pledezi pentru necesitatea unui rau necesar,eu spun ca asta e un termen nepotrivit.Omori pe unul ca sa ii fie (poate)bine altuia.
          Eu nu bag pe nimeni in oala.Ce conteaza parerea mea?Citeste mai sus ,si vezi despre ce e vorba.
          Nu am spus niciodata sa se interzica avorturile.Repet,nimeni nu poate interzice ceva decat formal,administrativ,eu fac apel la trezirea fiecaruia ca individ,nu ca turma,hai sa interzicem avortul.Avorturile sunt crime,fiecare in parte,nu statistic,si fa bine si te uita in inima ta si nu la altii.Speram la reactii gen"e goaznic,bine ca nu am facut asa ceva ,sa o iau mai calculat cu viata mea,sa nu ajung sa-mi omor pruncutul in chinuri".Ma astept in continuare la orice,inclusiv vitrioli oripilati ca postez poze de-astea.Poze cu femei sunt pe alt tip de site.Eu nu am pus poze ca sa fac trafic,sa castig voturi,doar arat ce e aia avort.Nu sunt frumoase?Asta fac oameni ca noi.Sa nu faci tu,daca vrei poze cu campii inverzite.Lasa-i pe altii,ca au de facut bani,reputatii,cariere.Ai grija de tine.

Comment

Eu cred ca problema asta nu o sa se rezolve niciodata.
            sigpic
            !

Comment

A altora,da.A ta,tine doar de tine.E important sa vrei,sa traiesti in asa fel incat sa nu ajungi in situatii limita,si daca totusi se intampla,macar stii despre ce e vorba:viata micutului tau versus ce?

Comment

Pai bbogdan, daca e sa judecam atat de profund, ia zi si mie, cu masturbarea cum ramane? In 10 minute omori dublul vietilor de pe planeta... Acolo ce mai e? Eu te inteleg, sau cel putin incerc sa te inteleg din prima faptului ca esti un credincios desavarsit, insa nu toti suntem asa.
                sigpic

Comment

Rog un moderator sa faca maslu acestui thread si sa-l dea cu aghiazma mica si aghiazma mare, altfel o sa se ajunga de la copii avortati la slujbe religioase!

Comment

Originally posted by SilviuDaniel View Post
                    Rog un moderator sa faca maslu acestui thread si sa-l dea cu aghiazma mica si aghiazma mare, altfel o sa se ajunga de la copii avortati la slujbe religioase!
                    a pomenit cineva de slujbe religioase? Nu crezi ca dintre toate postrile de aici al tau a fost cel mai exagerat in legatura cu religia? Nu iti place despre ce se discuta aici, nu citesti, nu comentezi... Etc... Solutii sunt! Te rog sa nu bagi religia aici in discutie mai mult decat e cazul... Eu am zis doar ca omul e mai bisericos decat mine... Atat!!! De la asta pana la ce ai afirmat tu e cale lunga!!!
                    sigpic

Comment

Spiritele se incing pe thread-ul asta foarte usor si subiectele tabu oricum nu au nici o sansa de consens !Aici inchidem!

LE: Am speranta ca cei care vor posta in continuare aici o vor face numai daca au ceva de spus nu doar simple motive de impunere a dogmelor. Am decis sa redeschid acest thread in memoria celor care mor in fiecare zi din deciziile altora si aici ma refer nu numai la avorturi ci si la copiii ucisi in fiecare zi in Gaza , consecinta a unor entitati (nu-i pot numi oameni) diabolice
                      Last edited by darksid3; 7 January 2009, 00:09.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sper ca cei care vor vedea ce inseamna de fapt avortul sa nu creada ca acuz pe cineva.Mi-as dori ca cel sau cea care vrea sa recurga la asa ceva sa stie ce face,sa stie ca omoara propriul fiu sau fiica,si ca acel copil nu e o aglomerare de celule sau alta bazaconie,ca acei copii care par de sinci-sase luni au de fapt doua luni(la noua saptamani corpul fatului are toate partile,ochi,gura,degete,ca si un adult,)si ce-i mai important,ca acel copilas care SIGUR seamana cu unul din parinti va muri in chinuri groaznice,fara posibilitatea de a se apara.Razboaiele sunt niste crime colective,inutile si absurde,carora nu prea te poti sustrage.Avortul este o crima personala,voita si fara sa fie necesara impotriva celui mai mic si nevinovat si apropiat om:fiul tau sau fiica ta.
                        Un an nou fericit,credinta si gand bun tuturor!

Comment

Dupa un an si mai bine,in ajun de ziua femeii,sau mai frumos de ziua mamei,ceva frumos,la care sa ia aminte si cei sensibili(sau mai ales ei):

Comment

un avort dupa 3-4 luni de sarcina este o crima!asta nu inseamna ca trebuie interzis avortul,poate gresesti(niciodata sa nu spui nicioadata!)poate un cuplu de tineri cu parinti traiti in epoca comunista care nu discuta cu copii decat faptul ca au apometre si sa mai opreasca apa aia cand se spala pe dinti,nu au de unde sa stie cum sta treaba cu o sarcina nedorita si calca pe bec....nu isi pot permite sa il creasca,isi sacrifica viitorul??!consider ca in situatia asta putem accepta avortul,dar sa fie facut cat mai repede de la descoperirea sarcinii,pentru a nu exista nici un risc!....nu sunt de acord cu "vacile" alea care deja au peste 40 de ani si 48 de avorturi la activ.....aici e o problema!

Comment

Din cate stiu eu traim in secolul 21 sau la inceput de mileniu 2 iar daca la tinerii aia le-a placut treaba cu BAGAUL trebuia sa se gandeasca si la mijloace de contraceptie!
                              Daca nu ar exista atatea metode de a preveni o sarcina in ziua de azi ,acei tineri ar mai fi avut o scuza,dar asa ca au parintii comunisti si ca trebuie sa se F,,,,,M in dracii aia mari si apoi hai sa avortam ,,nu mai merge nici o scuza.
                              Eu sunt de 10 ani cu sotia si pana in 2008 ne-am protejat de sarcina prin anticonceptionale si prezervative si nu sa intamplat nimic pana nu am hatarat noi asta.
                              Acum am o fetita super si in primul rand nu avem nimic pe constiinta ca ar fii avut sotia vreun avort la activ.
                              Aia care fac treaba asta gandesc cu organele sexuale si nu mai tin cont nici de parinti comunisti,nici de prezervativ,nici de alte cele si se gandesc doar la sex si atat.
                              Apoi cand vad ca au comis o "infractiune" dupa ce dispare placerea hai sa avortam.
                              Eu unul nu agreez asa ceva si daca faci sex...protejeazate.

Comment

eu nu zic ca nu e frumos(sa uh ..lalala) ,dar nici chiar asa.vrei 1,2 ,3..e ok.dar sa vrei .daca vrei doar placere ,fa vasectomie sau leaga trompele la fumeie.dupa aia va jucati de-a mama si de-a tata pana muriti.dac nu va place balonul,nu vreti pilule ,nu vreti copii faceti treaba asta.asa nu sunteti vinovati de genocid.

le:radio erevan avea o solutie mai simpla:beti un pahar de apa in loc de..
                                Last edited by margelatu; 8 March 2010, 21:35.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google