Vopsea Etrieri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Merci silviu, trebuie sa ma inveti si pe mine sa fac scamatorii dastea !!!
    sigpic
    The MVP

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
      Cred ca nici tamburii nu ai vrea sa ii vopsesti. Poate butucul )
      Chestii le alea rotunde din spate se numesc tamburi,pe care actioneaza sabotii de franare si care sunt prinsi de butuc cu ajutorul unei piulite.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Nu vei gasi ce nuanta vrei de vopsea pt etrieri si tamburi.Culorile disponibile sunt ROSU, GALBEN, VERDE si NEGRU.Vopsea de asta speciala gasesti prin magazinele care vand piese auto, dar vezi ca vopseaua asta este sub forma de spray, in tub, si tubul este foarte mic, ara cativa ml si costa cam 25RON ; cand iti cumperi vopseaua, cumpara-ti 2 tuburi, deoarece un singur tub nu ajunge sa vopsesti frumos si uniform detrierii si tamburii.
        Inainte de a incepe vopsirea, da cu un jmirghel fin pe tamburi si pe etriere si spalale bine cu diluant si cu o pensulla mare.Le speli cu diluant, mai ales etrierii, pana vezi ca curge diluant curat de pe ele(la inceput cand vei da cu diluant, vei observa ca ma curge negru negru de pe ele, si pe masura ce insisti, ele se curata, pana va curge diluant curat), lasi sa se usuce si sufli cu vopseaua uniform si in mai multe straturi.Apoi lasa sa se usuce inainte de a remonta rotile
        spor la treaba
        sigpic

Comment

Merci tare mult de sfaturi!!!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Cam cat dureaza sa se usuce?

sigpic

Comment

Eu,unul,nu as folosi diluant.Benzina cred ca este mai indicata,nu e asa de "tare" ca diluantul.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                Cam cat dureaza sa se usuce?
                e vopsea aerosol si se usuca relativ repede daca e destul de cald afara, in 5 min maxim/strat (pentru ca e de preferat sa dai 2-3 straturi). Acum iarna e recomandat sa le vopsesti undeva unde este mai cald ca afara.
                sigpic
                The MVP

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                  O sa-ti atasez diseara poze cu tipul sprayului folosit de mine .
                  astept poza de la tine si ma apuc de treaba!!!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

salut

eu am vopsit si etrierii si tamburii si am luat vopsea la spray din AUCHAN dar inainate am curatat cu un biax toata vopseaua de pe ei si sunt super multumit fara alte comentarii si bineinteles inainte de a atasa vopseaua am curatat cu niste benzina
                    Last edited by Ady-bac; 6 November 2008, 02:14. Reason: de aia

Comment

Nu are nimic ca cureti cu diluant.Mizeria merge mai bine jos cu diluant, si se usuca si mai repede.Eu asa am facut si nu a fost nici o problema.Incercati doar sa nu insistati cu diluant pe garniturile de la etrieri(din fata).
                      Vopseaua se usuca repede.La ultimul strat pe care il dati, sa lasati sa se usuce bine, si sa nu iesiti cu masina vreo 1-2 ore, sa zic asa, deoarece daca nu e uscata bine vopseaua, se depun pe ea tot felul de mizerii de pe la roti si va arata urat dupa aia.
                      sigpic

Comment

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere va atasez poza cu sprayul pe care l-am folosit pentru vopsirea tamburilor . Este un spray rezistent la temperaturi inalte.

Numai bine ,
                        Attached Files
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Sobe si gratare?Pai cred ca nu mai are moarte.Ma intereseaza si pe mine,cat de curand vreau sa efectuez si eu operatia asta.
                          Spray-ul se gaseste la magazine auto sau in alte parti?
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Jok3r de unde ai luat spray-ul ? Ce culori au ? PRET
                            1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                              Cu scuzele de rigoare pentru intarziere va atasez poza cu sprayul pe care l-am folosit pentru vopsirea tamburilor . Este un spray rezistent la temperaturi inalte.

Numai bine ,
                              De unde l-ai cumparat si cat a costat?
                              Mai trebuie dat ceva inainte ca sa adere vopseaua mai bine...Un primer ceva?

Comment

L-am luat de la un magazin (Policolor) . Cereti spray pentru etrieri .Este tub de 400 ml - 25 roni parca ! Cand l-am aplicat am dat pe etrieri cu smirghel , am sters rugina aceea cu o carpa si am dat cu spray fara primer sau alte nebunii. Din iulie cand am aplicat si pana in momentul de fata nu s-a decojit sau stricat vopseaua.
                                Daca va uitati la My Ride , profilul meu, am dat cu acelasi spray si pe consola in interior , fara plastic primer, si nici acum nu s-a luat .
                                @Ingerulol - nu stiu ce culori mai au - eu am cerut direct negru mat !
                                @supercar - mai are urmatoarele proprietati aceasta vopsea - nu curge , se usuca in maxim 5 min
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google