Am si eu o intrebare . Astazi am dat masina unei femei care bineinteles ca nu s-a prins ca frana de mana era trasa si a mers asa vreo 5 km. S-a intamplat ceva grav la masina ? Frana era trasa cam la jumatate, poate putin peste.. Astept parerile voastre.
Frana De Mana
Collapse
X
-
Ar trebui o verificare a tambrilor.
Comment
-
Stati linistiti ca se gasesc destui barbati care pot fi concurenti de temut. Eram vara asta la padure si apare o dacie mai veche cu 2 mosi. Opresc astia masina langa mine, ma cheama soferul pana la geam si imi arata un bec aprins pe bord: "pentru ce e tata asta?". Avea permisul de 34 de ani, ca l-am intrebat. Va las pe voi sa ghiciti ce bec era aprins pe bord.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
Daca zici ca mai tine poate a fost trasa doar un pic si nu a franat foarte tare dar s-a aprins becul.La mine am verificat odata si am tras pana la limita unde se aprinde becu iar de franat mai mult de o gramada ,adica deloc.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Era mai bine cu buton, asa poate vedea marcajul pe el si pe bord si isi dadea seama ce e.
Comment
-
Comment