Frana De Mana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frana De Mana

Am si eu o intrebare . Astazi am dat masina unei femei care bineinteles ca nu s-a prins ca frana de mana era trasa si a mers asa vreo 5 km. S-a intamplat ceva grav la masina ? Frana era trasa cam la jumatate, poate putin peste.. Astept parerile voastre.

Ti-a facut doar snitel de ferodo-uri pe spate, nimic grav. Tamburii nu-s afumati?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Frana de mana tine la fel de bine ca inainte. Poate ca nu e asa grav.

Comment

Ar trebui o verificare a tambrilor.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Parerea mea:Nu mai da masina pe mana unei femei!!

Comment

M-am lecuit.. )

Comment

Stati linistiti ca se gasesc destui barbati care pot fi concurenti de temut. Eram vara asta la padure si apare o dacie mai veche cu 2 mosi. Opresc astia masina langa mine, ma cheama soferul pana la geam si imi arata un bec aprins pe bord: "pentru ce e tata asta?". Avea permisul de 34 de ani, ca l-am intrebat. Va las pe voi sa ghiciti ce bec era aprins pe bord.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

FRANA DE MANA???!!! de 34 ani avea permis...???
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Misto e cand nu mai e maneta de frana de mana si este doar buton(am vazut la un passat cc, buton de frana de mana in stanga bordului.Bine, 15 minute m-am chinuit sa plec , pana mi-a aratat proprietarul....)

Comment

Daca zici ca mai tine poate a fost trasa doar un pic si nu a franat foarte tare dar s-a aprins becul.La mine am verificat odata si am tras pana la limita unde se aprinde becu iar de franat mai mult de o gramada ,adica deloc.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Era mai bine cu buton, asa poate vedea marcajul pe el si pe bord si isi dadea seama ce e.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Stii cred ca e mai bine sa "chiuie".poate asa nu se mai uita .
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Oricum nu era trasa in capat.. Eu zic ca si la logan iti dai seama usor daca arunci o privire pe bord sau oricum simti la plecare ca nu o ia usor.. Ce rost are sa tragi de ea ? Tre` sa fii femeie sa faci asta (nu generalizez, ca nu sunt toate asa )

Comment

S-au uzat tamburii atat...
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Daca a mers doar 5 km nu are nimic. Daca cobori transfagarasanul se uzeaza mai mult cat palpezi frana,asa ca nu sa intamplat nimic 100%

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google