Frana De Mana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si mie mi se parea cam puturoasa cand faceam asta(acum cateva luni)...Acum sunt mai atent...Si am carnetu de 14 ani

Comment

Tibby eu zic mai bine sa te uiti la tamburi pe sub masina si sa vezi daca nu sunt murdari de "ceva" uleios, mersul cu frana de mana trasa cam topeste vaselina din rulmenti!Acum vorba ta, depinde cat era de trasa maneta de frana si de temperatura de afara, daca era rece nu-i problema.

Comment

Era innorat si vreme destul de racoroasa.. Asta e... Multumesc tuturor pentru raspunsuri !

Comment

Un baietel ii spune tatalui sau:
          -Tati, ai avut dreptate cand ai zis ca mama conduce mai bine ca tine.
          -Cuuum?
          - Pai nu ziceai tu ca nu reusesti sa mergi nici 2 km cu frana de mana trasa? Ea a mers ieri 16.

Comment

Nice!Bati apropouri?

Comment

Originally posted by vitriol View Post
              Stati linistiti ca se gasesc destui barbati care pot fi concurenti de temut. Eram vara asta la padure si apare o dacie mai veche cu 2 mosi. Opresc astia masina langa mine, ma cheama soferul pana la geam si imi arata un bec aprins pe bord: "pentru ce e tata asta?". Avea permisul de 34 de ani, ca l-am intrebat. Va las pe voi sa ghiciti ce bec era aprins pe bord.
              putea sa aibe carnetu si de 100 de ani..Cand imbatranesti imbatranesti..Nu te mai intreba de cat timp ai carnetu

Comment

Eu cand actionez frana de mana imi scartaie usor,dar e cam enervant.Si asta se intampla de cand am luat-o.
                Mai are cineva problema asta?

Comment

Mergi cu ea la garantie daca mai ai..

Comment

Mai am garantie da parca mi urat sa ma duc acuma pentru orice tampenie.

Comment

Scartaitul se aude de la maneta sau de la saboti?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google