Ar fi fost mai bine daca imaginea de pe sapca nu era cu spatele masinutei.
Sepci Logan Club
Collapse
X
-
Pai ce sa-ti placa?Editarea?Este edit cu photoshop peste imaginea bastii...Iar extensia (fisieru) *psd e rezultatul prelucrarii in photoshop si salvat ca neterminat,ceva de genul extensiei *scrap
La marirea foto se distinge destul de bine edit-ul.
Urata zic eu.
...Aaa cu inscrisul loganclub din bannerul forumului si culori aia daar mai mergeLast edited by viorelu; 9 November 2008, 00:28.
Comment
-
Vezi iulian ca se poate..... Intr-adevar pentru signalistica si efect pe un astfel de suport cu destinatie de propus cu scop promotional doar scrisul e perfect... Iar ca idee, ca nu ma pot abtine, intre LU de la club, paralel cu LOGAN merge un ".Ro" si ca sa se si observe si sa fie si lizibil de la distanta ar merge cu un contrast 100% adica daca suportul este negru, albastru, rosu de imprimat/brodat scrisul cu alb.... Brodat costa cam la fel daca e doar scris... Si nu grafice si rezista mai mult de cat sapca, avand in vedere ca este un obiect expus degradarii prin destinatia sa.... (soare,UV,ploaie,spalat)
PS asta e unu din lucrurile pentru care apreciez forumurile in general, ca si in marketing, daca ai o echipa competenta, ai o idee.... Ea poate fi finisata si scoti pe piata un produs fiabil si vandabil
Comment
-
Prima poza e misto tare! Sepcile vor fi brodate sau imprimate? Sfatul meu e ca sepcile sa fie negre! Daca se fac as vrea si eu!
Comment
-
Comment