Dodge Avenger 1+1 Gratis!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dodge Avenger 1+1 Gratis!

Un concesionar britanic, afectat de criza, a gasit un remediu pentru a scapa de stocul sau de masini nevandute: la una cumparata, ofera inca una gratuit.
    Doua masini Dodge Avenger SXT 2,4i, cu scaune din piele si aer conditionat pot fi achizitionate la pretul de 20.000 de lire (circa 24.000 de euro).

Sursa:http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...na-gratis.html

Urmeaza si la noi: La 1 Logan cumparat, loc de parcare gratis!
    Attached Files

Du-te prietene ca nu cred .O fi vrajeala ceva.Cum ma sa dai 24.000e pe degeaba.
    sigpic

Comment

Dodge Avenger e belea
      Daca ar fi asa eu ma bag,ce naiba pentru masinile alea e fleac.
      Dar totusi nu stiu ce sa zic.Sa fie pe bune?
      sigpic
      !

Comment

Asa oferta chiar prea belea punem sa ne bagam mai multi de pe forum sa luam

Comment

Ma imprumut si in banca daca nu am bani.
          Am putea sa il cumparam si apoi sa il vindem
          sigpic
          !

Comment

Mi se pare posibila.Din moment ce la noi in tara ,Fiat linea ce era 10.500 e acuma 5400 cu oferta aia 50 % sau Panda de la 8000 la 4000 (EURO).
            Cumpar volan de Duster

Comment

Ma ce oferte sunt astea?Voi aberati sau e serios?

Comment

Originally posted by soboBN View Post
                Mi se pare posibila.Din moment ce la noi in tara ,Fiat linea ce era 10.500 e acuma 5400 cu oferta aia 50 % sau Panda de la 8000 la 4000 (EURO).
                Care e treaba cu fiat? Ma intreseaza pentru nevasta-mea...

Comment

Eu am vazut la televizor..Si nu odata..De mai multe ori.Oferta 50 de la fiat.Linea e 5500 cu TVA.Vor sa scape de ele pt ca apar modelele noi. Uite ce scrie pe site. " Oferta speciala de finantare

Modelele Fiat sunt mai aproape de tine ca oricand, pentru ca acum, prin pachetul FIAT 50 platesti jumatate si primesti TOTUL."

) man..acum am citit mai atent pe site. Scrie asa : Pentru fiecare dintre modelele: Panda, Albea, Punto Classic, Grande Punto sau Linea, platesti jumatate acum iar restul din 2010.. La televizor nu zic nimic de restul de bani in 2010 nici macar * jos nu este
                  Last edited by soboBN; 9 November 2008, 21:35.
                  Cumpar volan de Duster

Comment

Hmm....
                    Nu cred ca ati inteles bine reclama aceea.Un fiat linea nu are cum sa coste 5500 de euro!!!
                    Dai 5500 de euro acum si restul in 2010,asa era reclama!

Comment

Din ce am citit la Fiat pe site, si ce am inteles eu, faza cu 50% consta in faptul ca platesti 50% din valoarea masinii acum si restul de 50% din 2010. Mai jos este extras din ce am gasit pe site la Fiat in legatura cu promotia aceasta:

"Modelele Fiat sunt mai aproape de tine ca oricand, pentru ca acum, prin pachetul FIAT 50 platesti jumatate si primesti TOTUL.

Pentru fiecare dintre modelele: Panda, Albea, Punto Classic, Grande Punto sau Linea, platesti jumatate acum iar restul din 2010.

Vino si profita de pachetul FIAT 50 si ai Panda la 3.350 Euro, Albea la 3.830 Euro, Punto Classic la 4.125 Euro, Grande Punto la 4.990 Euro sau Linea la 5.500 Euro. Preturile includ TVA.

Oferta valabila prin Impuls Leasing, in limita stocului disponibil. Detalii in reteaua de concesionari Fiat. "

Stima.
                      sigpic

Comment

Daca e adevarata treaba cred ca imi vand loganul si imi iau Linea...

m-am informat intre timp... platesti acu 50 % iar restul de 50% din 2010! deci platesti totul! doar ca nu tot acu...
                        am scris odata cu maverick_ss!!!
                        Last edited by lucialina; 9 November 2008, 21:42.
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Buna idee
                          sigpic
                          !

Comment

Aha! M-am lamurit!

Comment

Originally posted by soboBN View Post
                              Intra pe fiat.Com,ro si vezi ca nu este deloc asa. Configureaza-ti un Linea si vezi ce-ti da. E reclama falsa

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google