Burney Streamline este numele, da.
Ghiceste masina
Collapse
X
-
-
Last edited by mr.K; 23 October 2014, 10:51.
Comment
-
ta-daaaaaaaaa pe naiba, mon ami, acolo sunt muuuuuuuuuulte masini.
Nu stiu cum ai gasit tu asa repejor, in cateva minute dupa ce ai intrat pe forum azi, o masina extrem de rara.
In alta ordine de idei, noi nu folosim programe de identificare a imaginilor, pentru simplu fapt ca tot nestiutor raman daca fac asta.
Periodic, apare unul ca tine, care trisand, vrea sa para cunoscator in ale masinilor.
Succes, nu o sa ma obosesc sa ghicesc vreo masina postat de tine.
PS: daca spuneai ca pe desktop ai masina asta, mai degraba credeam decat faza cu watermark-ul.Last edited by mr.K; 23 October 2014, 14:02.
Comment
-
Cata suparare...
1. De la 10:45 pana la 13:51 am avut tot timpul, si am cautat cu rabdare. E la litera C totusi...
2. Daca as folosi orice program de identificare, tot nu ar fi ilegal, si sunt sigur ca nu as fi singurul, oricum.
3. Dupa asa raspuns, din partea unui om de 40 de ani... Bafta la joc baieti...
Such bolduire, very knowledge, many intelligence, wow!!
Comment
-
Nu e nicio suparare, pe cuvant. Sunt invatat cu romanii care isi fura singur caciula.
Cat despre varsta, normal era sa ti-o afisezi si tu pe forum.
2. Daca as folosi orice program de identificare, tot nu ar fi ilegal, si sunt sigur ca nu as fi singurul, oricum.
Bafta la joc baieti...
Ar fi nevoie si de un topic unde sa jucati cei care folositi programe ajutatoare pentru imagini. S-ar numi: care gaseste cel mai rapid imaginea.
Reguli: niciuna.Last edited by mr.K; 23 October 2014, 14:21.
Comment
-
-
sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
Pontiac? Bine ai revenit radule
1967 pontiac executiveLast edited by Costi-bc; 24 October 2014, 12:41.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment