...........
Ghiceste masina
Collapse
X
-
Ontopic: Bravo, D-FENS! Nu ma asteptam s-o ghicesti fara niciun indiciu. Ai o cultura auto foarte vasta.... Next car, please!
Offtopic: Sigur ca am observat. Si nu numai casca e in alb-albastru-rosu, dar si costumul lui e in aceleasi culori. Daca nu ma-nsel, astea erau si culorile de pe Opel-ul sau Ascona 400 cu care le-a suflat lui Mouton si lui Mikkola locul 1 in '82 in Raliul Africii. Sincer, nu stiam ca 037-le e masina lui de suflet, chiar iti multumesc pentru informatie. Eu am crezut ca Fiat-ul 131 Abarth era febletea lui...sau macar Audi-ul Quattro...
Comment
-
..........
Multumesc pt apreciere,dar nu sunt singurul cu o cultura auto vasta pe acest forum.
Slabiciunea mea....americancele clasiceAttached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
dodge coronetLast edited by pirvu_alex; 14 September 2009, 02:03.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Daca vreti pot pune mai multe poze in afara de asta ..... app: superbee e sa zic asa porecla dupa stiinta mea acum posibil sa ai dreptateAttached FilesInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment