If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ati plecat in concedii,asa-i?
Masina este de firma,modelul care i-a urmat a facut furori in Europa in anii "70.Si sincer sa fiu si mie imi placea cand mai vedeam pe strada pe timpul lui Ceashca asa ceva,foarte rar ce-i drept!
pfff... usor... m-am uitat la lamborghini prima data si seamana , dar nu rasare , apoi la noble. e noble m600 . parerea mea e ca nu are ce cauta pe strazile noastre. din 600 de motive , dar sigur apare una prin fata la REX in Mamaia la anul...
uitati o frumusete de masina si o reclama desteapta :
Ei, masina e frumoasa. Pacat ca vorba cuiva, Volvo is money pit. Modelele de prin '99-2000 papa bani seriosi. Nu stiu cum naiba alea vechi, din anii '80 erau asa fiabile.
Pune alta masina.
@Carmeola,Lotus Evora cumva?
@Costi,bine ai revenit din concediu....dar cu masinile care e treaba ca nu inteleg?ai pus de doua ori sau tebuia sa puna Cris?ultima e Mazda 323 cumva?
N-ai o alta poza? Asa e prea comuna. Seamana cu Nissan Micra, cu Peugeot seria 20x, cu Polo, e greu de diferentiat. Dupa marca inscrisa pe grila radiatorului inclin sa cred ca e japoneza de prin anii '80, probabil Nissan Micra.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment