If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Una usoara care imi place la nebunie, deci nu ma pot abtine:
La masinile cu volan pe dreapta am o nelamurire: cand depasesc ii zic pasagerului din fata stanga sa scoata capul pe geam sa vada dupa TIR daca vine careva pe contrasens?
@Costi-bc intradevar noble m600.vroiam sa aud parerile voastre despre ea.am zis ca e usor de ghicit.ma scuzati inca odata ca nu am respectat regulile jocului.
subaru 1300g . au venit cu multe inovatii si japonezii astia...
@ Carmeloa nu-i cu suparare cu regulile , dar le respectam putin ca sa ne intelegem ca oamenii si sa cautam cate o masina pe rand. eu parerea de sefeurile astea de sute si sute de cai mi-am zis-o ...
si te rog sa pui iarasi tu o masina daca vrei
e Triumph Spitfire.
daca tot e vorba de preferinte,una din marcile mele preferate non europene
Triumph Spitfire 1500 din 1978. Am zis eu ca e usor de ghicit.
Dupa mine e una din cele mai frumoase masini construite, se gasesc inca in stare foarte buna. Pacat ca marca a disparut.
Asteptam alta masina.
Ideea topicului era ca tb sa ghicesti masina pusa ca sa poti pune tu o alta masina. Respectati regulile.
So, ghiciti masina pusa de Roy apoi go for it!
Good luck!
Oricum, prima poza pare un Chevrolet El Camino tunat, deci greu de dat seama. A doua e un Lambo Gallardo decapotabil, cred.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment