E un Noble M15?
Ghiceste masina
Collapse
X
-
-
Originally posted by ingerulol View PostA lui Cristi LCD este AUDI Quatro S1 !...
ai dat-o in bara, pt ca nu e quattro s1, e sportquattro.
sportquattro s1 e aia cu eleroane mari si aripi evazate, cu radiatoare in portbagaj, etc...
asa ca stai jos, ai nota 5 !Last edited by Seba; 17 November 2008, 12:58.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In fine .. Cum spui tu Seba. In viata mea n-am auzit de SPORT QUATTRO . Din cate stiu eu modelul s-a numit exact asa cum am scris Audi Quattro S1 . Primul model de raliu cu tractiune integrala . Dupa parerea mea merit cel putin 9.9 ;) Tu ai ghicit modelul pe care l-am pus eu ?
NOBLE M12 . Ati ghicit ! Logan 4 EVer e randul tau sa postezi
nu mai posta consecutiv!Last edited by Seba; 19 November 2008, 22:03.1.6 MPi Icy White
Comment
-
audi vezi la sectiunea "rally cars" diferentele dintre modelele:
quattro/urquattro/quattrocoupe/sportquattro/sportquattro_s1/sportquattro_s1.E2...
acum ce zici, e s1 sau sportquattro? tot de 5 am nimerit si eu masina ta, ca era noble. N-am stiut insa modelul bine ca impreuna avem de-un 10Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Acum am vazut. Scuze de intarziere!Attached Filessigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Ceva productie scurta/prototip volkswagen. Seriile EA, SP si cum s-or mai fi numind,
de prin anii 60-70...masina asta a fost proiectata de porsche, dar cateva bucati au fost construte de volkswagen. din cate stiu, n-a apucat sa intre in productie de serie modelul respectiv.Last edited by Seba; 25 November 2008, 02:35.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment