Nu e prototip. E masina de serie facuta de VW acum 30 de ani, la uzinele din Brazilia, dar sunt foarte putine pe strazi.
Ghiceste masina
Collapse
X
-
Uite ca de asta nu m-a dus capul... Am stat si am rascolit ceva pe internet dupa ea... Am depus ceva munca... Asa ca merit din plin dreptul de a posta o poza... Problema e ca nu pot posta poze... Nu stiu din ce motiv nu pot sa incarc nici o poza... Se blocheaza intotdeauna... Am vreo 10-15 poze pe care le-am pune pe forum la diferite threaduri insa nu pot posta poze
O sa incerc totusi sa caut o poza si revin in juma de ora cu masina... o sa incerc sa fie cat mai greu de ghicitLast edited by sinx; 27 November 2008, 22:22.sigpic
Comment
-
Masina fabricata in 1980, cutie automata, pilot automat, geamuri electrice, scaune incalzire electrica, aer conditionat.
Imi cer scuze de calitatea pozei, insa a fost singura care am gasit-o!Attached Filessigpic
Comment
-
Puteam sa jur ca vazusem un post in care cineva a scris citroen... Rusinica... Am schimbat numele pozei. Probabil ca a fost un dublu post si a fost sters
@lupulucian s-ar putea sa ai dreptate pe jumatate. Ma documentez putin si revin cu raspunsul meu. O sa vezi si de ce zic asta.sigpic
Comment
Comment