Asa la prima vedere ar parea totusi un Bentley Speed Six 1926-1930. Asta sa fie?
Ghiceste masina
Collapse
X
-
Comment
-
Daewoo Veritas, copie dupa Mercedes C-Klasse.
Comment
-
Colegii de aici ma stiu ca nu-s suparacios, dar respect cateva reguli din bun simt. La postul 3451 Carmeloa pusese o masina si nu am primit macar confirmarea daca am ghicit-o sau nu. Nu ma interesa sa pun eu masina, vad ca sunt alte reguli ale topicului, nu mai pune cel ce ghiceste, decat cand ii da voie cel ce a pus masina.
Normal ca trebuie sa fie o fluenta a jocului, de aia am si evitat sa pun o masina vreodata inainte de weekend, pentru ca nu stau pe calculator decat rar si nu vreau sa tin jucatorii pe loc.
Scuze de off topic.
O zi buna tuturor!
Comment
-
da toyota era....
Hai sa bag si eu ca un fel de regula(dar e doar o parere).....pentru ca sa nu fim nevoiti sa asteptam confirmarea de la cel care a postat masina pt ca se trezeste tarziu sau ca e plecat , sau ca nu are net,cel care intradevar o ghiceste,adica chiar este masina , sa ataseze site-ul de unde a gasit masina , sau o dovada concreta ca a gasit-o(se exclud pozele,)sau chiar si pozele daca masina este prinsa din alte unghiuri,pozitii,etc.asta e parerea mea.astept si ideile voastre pt o fluiditate mai mare a jocului.impatimitilor.Last edited by Carmelo; 7 September 2010, 13:57.Fara Semnatura.
Comment
-
Dar era o poza de incalzire asa
ROY nu ne spui si noua cate ceva despre masina? O serie de sasiu ceva...
Mi se pare foarte corect Carmeloa..in 90% din cazuri gassti exact poza postata deci...de ce ar mai fi nevoie de confirmare. Eu votez pentru !Last edited by radoo_21; 7 September 2010, 14:02.sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
@Niki,e ruda apropiata cu Holden,dar e din Germania...
poze ajutatoare...succes!Attached Files
Comment
-
Last edited by radoo_21; 7 September 2010, 14:44.sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
Comment