Merci dar nu cred. Nu prea seamna "exaustul".
Ghiceste masina
Collapse
X
-
Acum ca zici de ceasuri tind sa cred ca ai dreptate. Scuzele mele. Cautasem poza pe moment si chiar n-am stat sa o privesc a 2a oara, avand in vedere ca contextul in care o gasisem era potrivit. Si totusi, manerul de Bugatti e...
Again... my bad!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Stiu. Belive me. E una din my favorite cars. Ma mir cum de nu m-au lovit stopurile in frunte... Ar trebui sa dorm mai mult... Data viitoare o sa fiu mai atenta, ca doar nu tot ce zboara se mananca. Cred ca in cazul asta Seba ar trebui sa puna urmatoarea poza.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
-
Pai da... clantza e de veiron, dar poza a doua e Carrera GT. Eu propun sa puneti de acum poze dintr-o masina nu din mai multe...Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
seiko daca citeai primul post aveai sa aflii ca asta ii un concurs.. si cel care ghiceste masina.. posteaza urmatoarea poza... deci Seba.. pune poza)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
uite poza, nu e poza ba da, uite poza...Attached FilesDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
e skoda? de prin 1900 toamna?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
-
trebuie sa fie Autobianchi A112.
Se confunda des cu Innocenti Mini.Last edited by sorinj; 26 February 2009, 21:52.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment