Ghicit, Porsche 356 este, am o slabiciune pentru Porsche. Povestea masinii este urmatoarea: Masina a fost gasita in 2008 la marginea intr-un lac din Wisconsin iar proprietarul lacului care il detine de mai bine de 30 de ani nu-si aduce aminte cum a ajuns masina acolo. A doua poza cu masina, a fost la viata ei rosie, asa putreda a ajuns.
Ghiceste masina
Collapse
X
-
-
-
Ford, Maserati sau Aston Martin zic eu
Comment
-
un grup de gentlemeni ce concurau exclusiv pe masini ........ intre 1920 si 1925 ....... Boys au obtinut victorii legendare pe pista de la Brooklands, victorii memorabile, pentru ca unul dintre acesti gentleman-i, Woolf Barnato a si cumparat firma in 1925.Attached Filessigpic
Comment
-
Bun...ia sa vedem aici si daca careva o ghiceste asa repede inseamna ca manevreaza bine Google-ul
Deci vreau sa-mi spuneti firma si modelul exact asa cum esteAttached FilesIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Petele cu rosu le-am facut ca sa nu puteti identifica masina. Masina este pozata in Bucuresti, deci nu este vreun concept car.sigpic
Comment
-
Urmatoarea e compusa din 3 poze, fiecare insemnand cate un indiciuIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cred ca este o mazda raceway!
Comment
Comment