seamana extraordinar de bine dar este doar inspirata din acea masina...numele designerului masinii este David Clash
Ghiceste masina
Collapse
X
-
Pune urmatoarea masina, deoarece nu a ghicit nimeni. De altfel Deveaux Cars nu exista in site-urile oficiale de istorie auto (vezi de ex. Histomobile.com), iar masina nici nu are un nume deoarece este un produs unic al unui designer. Asa si Duster este mai "masina", o poti gasi la concepte pe orice site specializat.
PS. Masina am mai vazut-o in ceva revista, dar nu stiam de unde sa o apuc, asa ca nu mi-am batut capul cu ea, nu e o masina clasica...
Uitandu-ma pe site am vazut ca a vandut doua masini omul, si construieste inca trei de vreo doi ani...Last edited by detail; 14 May 2009, 01:37.
Comment
-
revin, dupa ce postasem masina cu numele ei in poza
LE: darkside, aia e, dar taci daca vezi ca-s handicapat, nu mai semnaliza si altoraAttached FilesDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by detail View PostPune urmatoarea masina, deoarece nu a ghicit nimeni. De altfel Deveaux Cars nu exista in site-urile oficiale de istorie auto (vezi de ex. Histomobile.com), iar masina nici nu are un nume deoarece este un produs unic al unui designer. Asa si Duster este mai "masina", o poti gasi la concepte pe orice site specializat.
PS. Masina am mai vazut-o in ceva revista, dar nu stiam de unde sa o apuc, asa ca nu mi-am batut capul cu ea, nu e o masina clasica...
Uitandu-ma pe site am vazut ca a vandut doua masini omul, si construieste inca trei de vreo doi ani...sigpic
Comment
-
Din cate stiu eu se numeste Noua Dacia HiperNova. productie 100% romaneasca. Masina a fost construita pe platforma daciei supernova avand aceiasi mecanica. Masina a fost prezentata la Siab... am vazut-o. E frumusicaLast edited by r3duc; 14 May 2009, 15:04.
Comment
-
da, s azicem ca ai ghicit. platforma e de supernova, masina se numeste de karaso simplon hai baga poza, din partea mea. oricum eu am postat ca cel care trebuia sa puna masina n-a facut-o si am zis sa nu stea topicul degeaba...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Urmatoarea masina. am uitat sa-i sterg numarul )Attached FilesLast edited by r3duc; 14 May 2009, 15:20.
Comment
-
ee nah haide-ti ghiciti marca odata ca e simplu... ce sa fac, eram cu capul in alta parte. Seba nu-ti fa griji ...niciodata nu esti singurul tolomac ... tot timpul se gaseste altul mai mare )
Comment
-
Bai, am fost 3 zile-lumina la un curs si numai prostii faceti. Puneti macar numele intreg si link-ul catre producator, oricum poza e luata de pe site-ul oficial al producatorului www.bristolcars. Oricum o masina de referinta acest Blenheim3...referinta pentru masinile englezesti care "sucks"...
Comment
Comment