BMW de prin anii '60 sau o copie cu volan pe dreapta...
Ghiceste masina
Collapse
X
-
-
- 1966 VW Type 34 Karmann GhiaAttached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Hai ca s-a suparat ReBe pe noi cu masinile clasice, atunci sa punem ceva muuuuult mai frumos, o masina din 2004, ca alea clasice erau urate. Data viitoare cred ca pun un Lastun, sa nu se mai supere nimeni, si daca se supara si atunci pun un Logan.Attached Files
Comment
-
Zenn Motors — Zenn NEV (Neighborhood Electric Vehicle)Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu e Zenn NEV. Esti pe aproape, dar nu mai lungesc pelteua (si asa acra amaruie).
Zenn a cumparat licenta de caroserie de la firma franceza Microcar, producator de microautomobile care livreaza diferitelor firme care vor sa produca pe sasiul lor. Cea din poza pusa de mine este un dci, nu e electrica, si este produsa de ...Ligier, un mare fabricant de masini sport.
Pun si poza fata pentru conformitatea...deosebirii.
Oricum astea sunt masini de ...barbierit.
Sa puna cineva o masina adevarata, noua, veche dar sa fie frumoasa, ca D-FENS nu vrea decat sa ghiceasca.Attached FilesLast edited by detail; 26 May 2009, 00:02.
Comment
-
pun eu pe urmatoarea! o masina care mie imi place foarte mult. Eu zic ca e destul de usoara.Attached Files
Comment
-
Cadillac Allante.Frumoasa,intr-adevar.Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
cam liniste pe aici. ia sa va vad acumaAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Comment