va arunc si eu o masina aici
Ghiceste masina
Collapse
X
-
-
Comment
-
Am sa fac putin off-topic dar cred ca e necesar. Deoarece am vazut ca tot mai multi intra si posteaza aici masini fara sa stie regulamentul, m-am gandit sa il mai postez o data pentru noii veniti!
"Persoana care ghiceste masina va posta, la randul ei, o alta imagine cu o masina si tot asa...
Mici indicatii:
- puneti o singura poza;
- in cazul in care trec doua zile si nu zice nimeni nimic, dati un pont, un indiciu (tara de origine, daca e prototip sau de serie, editie limitata etc.)
- nu postati o poza noua pana nu aveti confirmarea ca ati ghicit masina;
- la cererea celui care pune poza, se poate ghici doar producatorul sau marca si modelul(ex: dacia sau dacia logan phII)"
Gata ... acum speram sa nu mai apara probleme!Va salut !!
Comment
-
@alexgrasu nu e Buick
@hmv86 aia seamana cu Jaguar XJ 12 .. si ia aminte la sfatul giurgiuveanului meu, posteaza numai dak ghicesti masina ;)Last edited by AdrianAlvin; 23 July 2011, 14:13.
Comment
-
Daihatsu Concept S sau Basket
Daihatsu's stand at the opening day of the 2009 Tokyo Motor Show featured six mini concept cars focused very much on practicality in an urban environment. Somewhat strangely, the company's concepts stood out because, unlike many other vehicles on the showfloor, none of the cars are electric or…Attached FilesLast edited by AdrianAlvin; 23 July 2011, 17:51.
Comment
-
Last edited by radoo_21; 23 July 2011, 18:01.sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
Este o Skoda Fabia RS2000Attached FilesLast edited by maestrupiersic; 23 July 2011, 22:34.
Comment
-
-
Last edited by radoo_21; 23 July 2011, 23:07.sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
Daca as pune poza din fata ar fi prea usor... Va dau cateva indicii. Constructor German, marca foarte cunoscuta intanlita la tot pasul in Romania , cu numere de Bulgaria in general. Acest model este electric.
@vitriol: Mai mult de atat ce indicii sa mai dau...Attached FilesLast edited by maestrupiersic; 24 July 2011, 18:50.
Comment
-
La asemenea indicii, e floare la ureche.
BMW E1 Concept.
Urmatoarea masina e chiar masina aia des raspandita in Romania, cu numere de Bulgaria.Attached FilesLast edited by vitriol; 24 July 2011, 18:54.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment