simplu. ZAZ 968 a
Ghiceste masina
Collapse
X
-
de asta ce zice-ti ?Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Chevrolet e sigur.
Sa fie un Chevelle ?http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
1970 Oldsmobile 442 CloneAttached FilesLast edited by D-FENS; 8 June 2009, 19:35.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
d-fens parca nu pune...asa ca pun tot euAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Volvo C 303.
Nu are rost sa pui asemenea vehicule... eu cred ca scopul topicului pe langa ghici e sa ne mai si delectam cu modele de mult uitate, sau sa ne minunam de modelele prea exotice.
P.S. ai uitat sa editezi poza... altfel nu cred ca era cineva capabil in urmatoarea saptamana sa iti spuna ce cutie ne-ai prezentat.
sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Comment
-
hai sa va vad am una chiar in spatele bloculuiAttached Fileslaureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Mai, aveam si noi o regula aici:
Unul pune masina, mai multi incearca sa ghiceasca, cel care a pus masina confirma, si apoi cel care a ghicit (in afara de D-Fens care e VIP) pune alta masina..
Ai inteles cum e?
Si ca sa nu te ignor spun ca ai postat un Rover SD-1 3500 din 1976-86...
Comment
-
-
Originally posted by detail View PostMai, aveam si noi o regula aici:
Unul pune masina, mai multi incearca sa ghiceasca, cel care a pus masina confirma, si apoi cel care a ghicit (in afara de D-Fens care e VIP) pune alta masina..
Ai inteles cum e?
Si ca sa nu te ignor spun ca ai postat un Rover SD-1 3500 din 1976-86...
habar nu aveam scuze, si da asta e masina rover sd-1laureate 1.5l, albastru marin
Comment
Comment