Opel Blitz ??
Ghiceste masina
Collapse
X
-
o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Ford Thames E83W dropside 1957
Va rog,nu ma puneti sa postez alta masina ca numai eu stiu cat am cautat-o pe asta...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
-
Next dar prima cum se numeste ?
Pardon,,masina cu un MORCOV putere..
Asa ca baga alta masina aici...Last edited by Ivan Marian; 12 September 2012, 11:01.
Comment
-
Nu stiu exact, dar am dat de modelul ph2.
O fi noul Logan?Attached Files
Comment
-
Vehicul hibrid pt a ""masura"" caii de curse..
Vehiculul poate călători la un galop considerabil şi este proiectat pentru a monitoriza viteza cailor până la 38km/h.
Echipamentul ce cântăreşte patru tone, a fost construit de Rousch Technologies pentru Kurt Systems. Are un motor diesel Volvo şi o şa din silicon controlată hidraulic pentru a simula greutăţi diferite ale jokey-lor, precum şi frâuri controlate electronic.
Echipamentul are un loc în care intră calul ce va alerga, iar în spatele lui se află o cabină unde stau pilotul, veterinarul şi un antrenor care sunt atenţi la semnele vitale ale animalului. Sistemele de la bord monitorizează inima, sângele, oxigenul şi fitness-ul calului.
După ce a fost testat, echipamentul va intra în producţie de serie.
Comment
-
Comment
-
Ce mah?! Prea usoara?! Ia da-i cu praf de mers d-aici! Jocul asta nu e pentru din astia "autostiutori" ca tine, care folosesc programe de cautare, ci pentru oameni corecti.
RAUS si lasa-ne sa ne jucam in liniste!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment