vitriol, daca tot l-ai 'curentat' pe colegu' asa de dimineata puteai sa ne lasi o masina E limpede ca ai avut dreptate in privinta BMW-ului
Ghiceste masina
Collapse
X
-
sa avem ocupatie astazi,pun eu o masina daca vitriol nu vrea,iar daca se supara ii cedez randul o data.....
aceasta masina se fabrica de peste 50 de ani ,alte detalii la cerere....Attached Files
Comment
-
Hindustan Ambassador.
@ROY: si daca cineva ghiceste masina si apar si eu pe forum ca vreau sa pun o masina? Cum o dam?
Se pare ca e mai greu decat ma asteptam, o sa-l rog pe Streulea sa deseneze reglulile alea.
Ideea e ca dreptul/privilegiul/onoarea, de a pune o poza pe aceast thread, ii revine doar celui care a ghicit masina precedenta, altfel se creeaza haos.
Si faza cu asteptatul, ce pana mea, nu mai aveti rabdare? Nimeni nu sta 24/24 pe forum, posteaza cand are timp. Nu suntem pe alte programe de chat in timp real.
Deci:
- asteptati confirmarea.
- asteptati ca cel care a ghicit masina sa puna poza dupa confirmare.Last edited by vitriol; 29 August 2010, 15:00.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Urmatoarea masina...Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Hai sa nu ne suparam, e doar un joc. Vitriol, nu e vorba de stat 24 de ore pe forum, colegul radoo_21 a rezumat perfect care era ideea: vitriol, daca tot l-ai 'curentat' pe colegu' asa de dimineata puteai sa ne lasi o masina E limpede ca ai avut dreptate in privinta BMW-ului .
Oricum, cred ca trebuie sa pastram regula: doar cine ghiceste masina posteaza urmatoarea masina.
Randul tau.
BMW - 745i 1980?
Comment
-
Ok. Sunt mai multi fani BMW pe aici.
Una mai aparte:
Sa pun si imaginea din lateral.Attached FilesLast edited by mr.K; 29 August 2010, 15:34.
Comment
Comment