Un concept Lotus.
Ghiceste masina
Collapse
X
-
Mr.K fara suparare dar asa s-a jucat pana acum. se punea un post care adevereste ceea ce spui. iar forumul nu etse un servici unde stai din obligatie. se considera plimbarea pe forum o placere si o relaxare.
sorin. nu trebuie sa pui si tu link-ul masinii care a fost deja ghicita. trebuie sa ghicesti ultima postare. pe aceea trebuie sa o justifici cu un eventual link. apoi daca este corect postezi o alta masina. simplu !
de ghicit postul 10789Last edited by RAZVAN-005; 24 November 2011, 16:31.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
se pare ca in perioada am mai mult timp de cautat... este vreo problema sau facem o limitare de acces : pe acest topic au voie doar : x, y, z, ... etc si in cazul acesta eu nu voi mai intra. uneori da mai ma inspir si din alte parti dar asa fac toti. nu imi spune mie ca exista cineva care cunoaste toate conceptele sau proiectela auto. uneori sunt postate fotografii care nu reprezinta o marca auto sub nicio forma si culmea sunt ghicite in minutul urmator.
te-as ruga frumos sa ramanem colegi si sa ne distram in continuare. o zi frumoasa iti doresc !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Razvan!
Auzi, faptul ca esti bleu nu te face nici mai destept, nici mai important, nici mai apreciat de colegi in schimb vad ca esti mai arogant.
Vad ca din cei mai vechi pe aici nu mai joaca foarte multi. Chiar ma-ntrebam de ce, acum m-am lamurit.
Reiau: spor la tineye si altele!
PS: Eu ma distrez descoperind masini, nu POZE.
Comment
-
vorbele caracterizeaza omul. eu nu te-am jignit asa ca rog frumos sa iti revizuiesti vocabularul. nu esti tu persoana care sa imi pui stampila cum si ce sunt. in deschiderea acestui topic nu s-au pus conditii despre cum va fi "ghicita" masina
si apropo tocmai te-ai ales cu un report. fara suparare ...Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Comment