If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca mai este un alt topic,va rog sa-l stergeti.
Accident in Bucuresti,cu un nebun care a trecut pe rosu.Au murit 2 tineri,si celalalt zic astia ca nu are sanse.Uitati-va si voi...Treci pe verde si te trezesti cu unu in tine.
Mda...Am vazut stirea ieri...Inconstient tipu...Asta e..20 de ani parca a zis ca ii da...Oricum degeaba ii da ca oricum pe cei 2 (poate 3) oameni nimeni nu ii mai poate aduce inapoi, din pacate
Eu nu inteleg ce cauta la volan.Bautura si volanul sunt 2 chestii care nu se vor impaca niciodata.Si sunt enorm de multi soferi care conduc bauti,nu-i inteleg.Pana nu fac o prostie nu se lasa.
Sunt convins ca tipul vinovat va lua o pedeapsa cu suspendare pentru omor din culpa si se va bucura de viata in continuare. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in mintea parintilor celor 3...
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Cei bauti sunt la fel de periculosi ca si soferii de maxi-taxi care sunt treji si trec pe rosu. Si cica raspund de viata zecilor de oameni pe care ii transporta.
Eu nu inteleg ce cauta la volan.Bautura si volanul sunt 2 chestii care nu se vor impaca niciodata.Si sunt enorm de multi soferi care conduc bauti,nu-i inteleg.Pana nu fac o prostie nu se lasa.
pai se lasa dupa ce fac o prostie pt ca intra la bulau sa joace volei... Asta daca e la a doua abatere...La prima abatere are sanse sa scape cu suspendare, cum spunea si cineva mai sus
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment