daca aparea asta primul in romania....nu mai comenta nimeni ce masina naspa e loganul, toata lumea il lauda
Nissan Aprio
Collapse
X
-
Daca aparea la pretul Loganului nostru da, daca aprea mult mai scump, multa lume nu isi permitea sa-l cumpere.
Comment
-
in viitor nu cred ca o sa mai vedem modele noi de masini care sa aiba butoanele de geamuri pe usa soferului am citit ca s-a facut un studiu si au constatat ca la modelele cu butoane de geamuri pe usa soferului la un moment dat soferul nu mai avea miinile pe volan,cu stinga deschidea/inchidea geamuri si cu dreapta schimba vitezele si volanul...! ramine de vazut ce o sa mai fie.
oricum in afara de volan si de forma consolei centrale restul e ca la noi,pina si butonul de reglaj al oglinzilor tot ca la Logan e amplsat
Comment
-
pe linga fetele de usi care chiar sint mai faine si arata mai bine ca cele ce le avem noi.
chiar nimeni n-a observat ca are claxon pe VOLAN?
'tule ceapa m@mii lor de francezi. greu le fo sa puna si la noi?
stiti careva de volan de golan cu claxon si airbag pe el?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreuleachiar nimeni n-a observat ca are claxon pe VOLAN?Originally posted by andreiClaxon pe volan, ornamentele cromate de la Prestige la cadrane, fete de usi de Steppe, butoanele de pe consola centrala luate de la un aragaz obosit...
Originally posted by crististreuleastiti careva de volan de golan cu claxon si airbag pe el?
Comment
-
da andrei, in primul post am citit ca are claxon pe volan. mie ala mi-a intrat prima data in ochi . exprimarea mea nu a fost clara. restul care au postat nu au vazut ca are claxon pe volan! toti au laudat fetele de usi, consola centrala.... si nimeni nu a precizat de claxon.
ori n-au vazut, ori sint multumiti cu claxonul pe bat.
eu unu nu-l nimeresc deloc .
un preten a fost la reprezentanta si i-au aratat cataloage, poze si alte cele ca sa-i ia ochii. iar pe una din poze era claxon pe volan!! a cerut si el claxon pe volan dar a fost refuzat sec: claxonul pe volan e disponibil doar in marea britanieDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Mie imi este indiferent.Oricum eu nu prea claxonez.Asta sa fie buba,CLAXONU .Numai bine la toata lumea.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Va fi in jur de 40.000 ron versiunea de baza.
Comment
Comment