Nissan Aprio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mie mi se pare mai reusit loganul asta al nostru. inafara de fetele de usi si volanul de renault cu sigla nissan nu vad nimic deosebit. mi s-a facut si
    scarba de consola centrala( deloc reusita, adevarat cu butoane de aragaz din anii '20) prestige ii da clasa

Comment

Cam aiurea

Masina e la fel,ce ma enerveaza pe mine e faptul k nu are personalitate...e si Dacie si Renault si Nissan..oare ce motorizari au pe Aprio?!

Comment

Aceleasi ca pe Logan ...

Comment

Originally posted by PCH View Post
          Masina e la fel,ce ma enerveaza pe mine e faptul k nu are personalitate...e si Dacie si Renault si Nissan..
          Ai constatat bine.

Comment

da, e chiar interesant, aceasi marie cu alta palarie,sincer mai mult prefer laureatul meu pf2, dar as fi curios sa il vad pe strada. Zici ca e loganul din GTA ) asa mi se pare mie inalt asa, patratos )

Comment

arata mai bine ca Loganul nostru si se vede diferenta la spoiler si fetele de usi....iar pe mine unul ma bucura ca am claxonul ca la Dacia veche si nu pe volan......
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Nissan Aprio Automatic 1.6 16V

Nissan-Mexicana

Last edited by eastcowboy; 26 December 2009, 12:50.

Comment

Seamana foarte mult cu golanul nostru daca il vedeam poate pe strada ziceam ca este logan!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google