Benq Se Redenumeste In Quisda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Benq Se Redenumeste In Quisda

Ma invarteam azi prin forumul eMag. Frumusel locul, atata ca momentan activitatea este fortata. Gurile rele zic ca aceasta schimbare ar fi datorata faptului ca numele actual ar da iz de firma de unelte de tamplarie. Replica mea a fost:

Aer … mor … asta e cea mai tare stire pe care am citit-o in ultima vreme.
    Oare cum suna: plec in oras, dar stai, trebuie sa imi iau Qisda dupa mine …
    Poate ca pe dincolo o sa treaca de la nume de tamplari la altceva, dar pe la noi o sa inceapa sa sune a nume de firma producatoare de femei gonflabile. Sincer, care este fonetica acestui “cuvant”? Sunt curios daca mamele o sa isi plesneasca plozii daca vor si ei o Quisda.

Stau si ma gandesc … la asemenea denumire, cum Quisda masii sa nu comentezi?

sursa: http://saltwaterc.net/fara-nume/benq...in-quisda.html

sursa originala: http://forum.emag.ro/index.php?showtopic=770
    Fuarte Nervos !!!

Doamne fereste...Nu stiu ce a fost in capul celor de la Benq...No comment
    PS.Banuiesc ca a fost vanduta firma,iar actionarul majoritar(o fi arab,sau cine stie ce nationalitate are,martian) sa gandit sa schimba denumirea(asa cum in 99% din cazuri se intampla).

Comment

Dar de unde sa stie aia ca la noi acel cuvand inseamna altceva? Oricum, nu cred ca la noi ro sa vand vre-un model cu numele asta.
      Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Stati usor, ca topicul acela e din vara 2007, si daca nu s-a schimbat pana acum, nu cred ca o sa o mai faca.
        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Stirea e veche si n-o sa mai fie pusa in practica, nu va alarmati.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google