Andreea 13: Asa crezi tu? Daca era o dacie in locul lui Loganu ala, era praf dacia...
Accident Logan Vs. Megane!
Collapse
X
-
Mai terminati ca loganul nici nu se compara cu dacia la capitolul siguranta. Am rasturnat doua loganuri si-am scapat fara nici o problema. Nu stiu cum as fi iesit din dacia scapata de pe drum la 110...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
))...Deja e prea tare Loganu.Ce mandru sunt ca am Logan.E mai tare ca Megane.Hai mah mai lasati-ma cu d-astea...Vorbiti numai prostii...Vitriol si seba au dreptate nu va mai contraziceti atata.Este bun nu poti sa zici ca e praf la siguranta,dar nici chiar asa.sigpic
Comment
-
Smecheria e ca nu trebuie sa arate bine masina dupa accident ci pasagerii Sa luam exemplu Volvo care este printre cei mai buni, toate materialele sunt facute sa absoarba socuri mai putin partea de habitaclu.Asa deci si prin urmare cu cat o masina iese mai sifonata in fata cu atat sunt mai mari sansele de scapare
Sincer preferam sa fiu in Meganea se vedea habitaclul intact al acestuia.Da e un lucru bun ca s-au deschis airbagurile la LoganLast edited by Juristul2000; 14 November 2008, 08:37.
Comment
-
Cand loganul o sa ajunga la pretul unui megane atunci poate ca o sa fie la fel de sigur. Loganul s-a comportat destul de bine zic eu, pasagerii au scapat iar asta e cel mai important ... Fiarele se indreapta sau se inlocuiesc! Probabil daca loganul ar costa cat un megane ... Loganul nu s-ar mai vinde. Multa bafta si sper ca nu am fost foarte off-topic.
Comment
-
Din cate am citit eu pe un site, nu spui care, cica cei doi din Logan au ajuns la spital cu vatamari corporale, iar cel care conducea megane-ul avea permisul suspendat din 15 octombrie 2007.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment