CHiar dac e vorba de producatori nu-mi spune mie ca Volo e mai prost decat REnault inseamna ca asta nu a vazut cum se face un clio la 70 km/h si cum se face un S40 S80 si alte cele de aici si diferenta de pret. Auzi la el "ERA" si acu e Renault . DAca are 10 masini cu 5 stele la testele euroncap nu inseamna ca e peste Volvo.....
Accident Logan Vs. Megane!
Collapse
X
-
Arata-mi punctaje comparative euro N cap Renault-Volvo, in cadrul aceleasi categorii de automobile....
ps: cat despre cultura voastra automobilistica si nu numai ma abtin Mai puneti mana de va documentati si dupa dati din gura, caci altfel bateti campii de pomana. Spor la lecturat.
Comment
-
Mai sincer, a iesit bine Loganu din treaba asta urata - Megane a lovit Loganu cu tot botu, Loganu ''prins'' doar pe o suprafata mica, pe colt. Deci e chiar bine.
PS: doamne fere, cine stie ce ar fi fost daca viteza de impact ar fi fost mai mare.
PPS: o tabla groasa, ''balsoi'' (ca am vazut gen ''eeee..Dacia 1300, terminati cu prostiile) nu inseamna o siguranta mai buna.
Ia sa vedeti ceva masini rusesti ''balsoi'' cum se fac la crash test
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Moscow testing a few of its cars. This video is not intended to make fun Russian cars; it is merely provided for entertainment or 'FYI' purposes.
Rahat ''balsoi'' pe patru roti.
A doua masina poate stiti ce e ( ruseasca desigur).Last edited by Octavian; 14 November 2008, 18:47.
Comment
-
Cezar uite aici http://www.euroncap.com/carsearch.as...7-246ec73083e7 Te-ai convins daca ar costa un XC90 cat un megane inseamna ca ar fi revolutia automobilistica ).
Comment
-
Xc90, sta mai prost decat laguna la capitolul siguranta.
Date luate de pe site:
LAGUNA 1. Ocupantii masinii : 36 puncte ( nu prezinta zone galbene, decat la nivelul mb inf)
2. Protectie copiii 41 puncte
3. Protectie pietoni 10 puncte
Xc 90 1. Ocupantii masinii: 34 puncte (zonele galbene predomina )
2. Protectie pietoni 10 puncte.
Zone galbene= adequate
Zone verzi = good.
In concluze, comparand merele cu perele, Laguna este superioara Xc 90- ului la capitolul siguranta.
Si am incheiat off topicul.
LE: Megane are urmatorul scor: 33 pt adulti, 11 pt pietoni. Asadar volvo, nu este cu nimic superior Renault, chiar si comparant clase diferite, suv premium cu compacte ce tind spre premium.Last edited by Cezar; 14 November 2008, 18:57.
Comment
-
Eu nu cred ca viteza era asa de mare (90-100). La 90-100 era mai mare paguba. Ce naiba doar nu sunt astea doua de la Renault mai rezistente decat un Peugeot 307 care l-am vazut intrat intr-o dacie la 60-70(estimarea mea) si era mai varza.
Si am spus rezistente nu sigure asa ca nu incepeti cu teste euroncap.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
HAi sa nu comparam loganul cu vechea dacie. O fi mostenit niste greierasi, dar cam atat. Eu am lovit un cal si masina s-a comportat admirabil.Pe mine unul, m-a convis ca e destul de sigura daca se circula regulamentar(viteze pana in 120 ca sa poti frana ).Comparatia cu megane e putin deplasata. alti bani ,alta distractieLast edited by gxg; 14 November 2008, 19:55.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
@darksid3: scuze pentru exprimare,dar nu am jignit pe nimeni,atata timp cat unii moderatori folosesc cuvinte obscene dar nu prea...In fine.Imi cer scuze din nou.
@Cezar:tu te iei dupa testele alea?Eu zic ca sunt niste teste de 2 lei,pentru ca la o masina cu x airbaguri,mai bagi inca 2 mai creste o steluta sau jumate...Deci pentru mine nu au valoare testele alea.Tu ai vazut ce poate sa faca un Volvo XC90 in caz de pericol?Sau nu prea te uiti la emisiuni auto?Tu ma iei cu testele alea si cu reviste.Eu nu dau 2 bani pe ce scrie in revista X.Pentru ca nu este acelasi lucru,mai ales cele romanesti.Renault niciodata nu va intrece Volvo la capitolul siguranta.Ca sa nu zic ca nici pe Mercedes nu va intrece,sau chiar Audi.Nici macar nu merita sa ma agit pentru Renault.Pff..sigpic
Comment
-
Un Xc90 costa de vreo 3 ori cat laguna asaa ca nu are cum din punct de vedere financiar si comfort sa fie mai bun ;).
Originally posted by vitriol View PostDin cate am citit eu pe un site, nu spui care, cica cei doi din Logan au ajuns la spital cu vatamari corporale, iar cel care conducea megane-ul avea permisul suspendat din 15 octombrie 2007.
Comment
-
@pacco: este strict alegerea ta sa crezi ceea ce vrei, insa nu trebuie sa coincida neaparat cu adevarul.
On topic: imi pare rau pt pacientul din Megane...Sa ne fereasca D-zeu de asa ceva.
Multa sanatate va doresc, si fiti precauti in trafic.
Comment
-
@pacco: pana acum am avut noroc ca 3 masini facute de renault m-au tinut sa mai fim colegi pe forum in conditiile in care bmw, daewoo si skoda in aceleasi conditii au lasat morti in urma. Cum ziceam, crezi ce vrei, or fi renault mai slabi ca volvo la motoare, finisaje, dar la siguranta eu zic ca se bat cu ei destul de bine. Apropo, incearca o comparatie intre koleos si xc90 sau intre espace si xc90...Sau laguna cu s60/s80. Cat despre testele alea, da-mi voie sa cred ca sunt mai bune renaulturile care n-au trebuit sa manareasca rezultatele, cum a facut audi, cu super tehnologia germana pe care vad ca inca multi o dau ca exemplu si care, contrar multor pareri, clacheaza asa de frumos, de nici nu-ti imagineziDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Oricum, o parte din stelele la euroncap ale lui megane se datoreaza mai multor airbaguri si protectiei mai bune la impactul cu pietonii fata de cei din urma. ca si loganul daca avea airbaguri cortina si centuri pirotehnice mai lua o stea peste cele 3.
Comment
Comment