Dupa ce se hotarasc "baietii destepti" uzina de la Craiova va fi preluata de Ford. In primul rand Dacia in general si Loganul in special v-or avea concurenta interna. Ce opinii aveti. Pentru moment eu tot pe mana Daciei merg pentru ca produsele Ford sunt in general mai scumpe decat cele Renault iar calitativ sunt cam la egalitate (la unele clase sunt mai bune Renault-urile la altele Ford-urile) dar s-ar putea sa fiu subiectiv in aprecieri.
Fordul va concura Dacia
Collapse
X
-
GM a renuntat la fabrica de la Craiova. Iar mie personal Ford nu imi pare prea hotarat sa cumpere fabrica. Oferta depusa e neangajanta si daca se va merge mai departe depinde de statul roman daca ii vor conveni pretul si programul de investitii propus de ford.
Mai logic era ca GM sa ia fabrica pentru ca o putea integra mult mai usor tinand cont ca tot GM a preluat Daewoo la nivel mondial. De asta zic ca Ford nu imi pare prea hotarat. Sau poate vrea sa o ia la un pret care sa nu convina statului roman.
Parerea mea e ca Fordul e peste Renault atat la pret cat si la calitatea fabricatiei. Insa la motoare pana in 2.2 litri Renault consider ca este peste Ford.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment