Teribilsm In Trafic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Teribilsm In Trafic

Am deschis acest thread, pt a va impartasi evenimentele din trafic.
    Se poate discuta despre orice teribilism realizat in conditii de trafic, atat de catre dumneavoastra, cat si de catre ceilalti participanti la trafic. De la triplari, depasiri in ac de par, circulat pe interzis, pana la X vs Y.
    Multa bafta.

Cei care fac astfel de lucruri parerea mea ca sunt cam inconstienti...Cum ar fi depasiri in curba,in varf de deal unde nu ai vizibilitate sa vezi ce poate veni din contrasens.
    In general observat lucrul asta la cei cu masini straine...Banii bune cei drept audi,VW,mercedes.

Comment

Cred ca si cursele ilegale se pot numi teribilism.
      sigpic
      !

Comment

Povestea incepe...Cu "A fost odata ca niciodata...Si de n-ar fi fost, n-aveam ce povesti..."

Pe data de 17.10.08, ora 07:35...Bucuresti (mircea voda cu unirii). Coloana de vreo 200 m, la semafor...Ies din coloana, pe contrasens, peste linia dubla continua, depasesc coloana, si...La 10 m de semaforul unde trebuia sa ajung...Vine zmeul zmeilor, care imi face semn sa trag pe dreapta. Parlamentari, lamentari...Degeaba. Se scrie procesul verbal, dovada de retinere a permisului...Nu am obiectiuni. Dupa toate astea, il intreb...Unde ai fost nene ascuns, ca nu te-am vazut...?? Raspuns: Brigada de politie rutiera romana nu se ascunde !!!....

acum, sunt la stadiul de pieton, dar, sa-mi intretin damblaua, am facut curatenie exemplara in masina...Am montat difuzoare...Mai am de tras cablajul ptr amplificator...

Oricum, trebuia sa se intample odata si odata...Intr-o zi chiar ma gandeam cand o sa vina momentul...La mine sunt frecvente depasirile pe linie continua (simpla sau dubla), circulatul pe linie de tramvai (mai putin statii), mers pe interzis...Intoarceri aiurea...Etc.

Deci...Ma incadrez in topic...Teribilism, nebunie...

Singurul lucru cu care nu sunt de acord, este depasirea din scurt. Asta e singurul aspect, unde stau si ma gandesc de 3 ori....
        e-mail: office@stickere.info

Comment

Tu crezi ca linia dubla continua este pusa degeaba acolo unde este pusa?
          Fuarte Nervos !!!

Comment

Singurul teribilism pe care mi-l reproseaza pasagerii sunt curbele luate cu viteza mare. Nu am avut probleme de nici un fel pana acum cu asa ceva, pentru ca le "comit" totusi in limite rezonabile.
            Semi-teribilismele pe care mi le reprosez eu sunt plecari in tromba uneori(pentru placerea mea nu pentru liniute) si unele depasiri prin dreapta(cam riscante) cand cel din fata doarme pe el.
            Opririle pe interzis nu le contabilizez ca se stie ca Braila e un oras de tranzit numai semne cu oprirea interzisa peste tot. Sa nu credeti ca opresc pe interzis si blochez circulatia doar ca pe majoritatea strazilor din Braila nu ai unde sa opresti efectiv atat de aiurea sunt puse semnele.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ce e drept cum am mai spus intr-un thread nu mi-e frica sa depasesc in curba(dar cu vizibilitate), in rest am un gen de condus sportiv daca vad pe unu cu logan ca ma intrecut dai dupa el si fal nah asa sunt io mai orgolios , si singurul teribilism facut de mine a fost in bucuresti cand am mers vreo 200 de m pe contrasens pe partea stanga apropiat de masinile parcate cu 55 km/h si mam intalnit si cu masini din fata dar era noapte 3:00 si nu era niciun gabor . Norocul mei si "Don't try this at home" .

Comment

Ca sa intru si eu pe aici...Depasiri riscante..Fara numar,dar sa am vizibilitate;macar sa stiu ca vine cineva cand depasesc
                mers sportiv prin oras se poarta,sportiv ce inseamna,depasiri pe dreapta si pe stanga,mers cu 40-50 k/h perste limita legala...Cu mai mult de 50 nu merg ca se poate sa fie vreun radar pe undeva ascuns...

Comment

Teribilism intr-o curba la munte. Virajul era la stanga si in partea stanga era versant, deci. Vizibilitate = 0. In fata mea era o RABA care se misca incet, am intrat in depasire, dupa ce am intrat pe sensul de mers, de pe contrasens a aparut un tractor. Am avut noroc. Cand aveam dacia veche, am facut 2 accidente din cauza mea, cu pagube materiale. Dar in rest sunt cat se poate de legal
                  Last edited by bogdan_1984; 15 November 2008, 13:43.
                  sigpic

Comment

Yo nu stiu cu ce sa incep depasiri riscante (cu vizibilitate redusa)pe linii continue,trec des pe rosu(ma asigur dar...Nu sti ce se pote intampla)viteza peste limita legala in oras.O singura data am provocat un accident mam apucat la o mica intrecere printre masini cu unu aveam in jur de 120 si mia franat o femeie brusc in fata vrand sa o evit am tres de volan drepta si am intrat pe trotuar pagube ff mici dor bara fata a mea ;))

Comment

Dar daca pe trouar era un copil sau......Nu crezi ca ramaneai cu rtaume eu zic ca da ;). O songura data am lovit un caine si m-am ingrozit dar un ....

Comment

Of!!!!

Si ne mai miram ca exista si un topic precum acesta...

Aveti grija!!! Masina, soseaua, drumul, etc,,,nu iarta!
                        Eu vreau sa ajung intreg acasa (cu pasagerii mei), iar masina sa o duc fara nici o zgarietura...
                        Of!! Of!!
                        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Azi am comiso iar , am intrat in depasire un tir in fata mea si am zis "ete stau dupa el", mai aveam vreo 500de m pana la o curba soseaua libera aveam 80 km/h bag a treia forja si dupa ce incep depasirea mai vad ca in fata lui mai sunt 2 tiruri :O si uite asea am depasit al 3 lea tir in curba. Noroc ca a fost liber pt ca nesimtit nici nu lasa loc intre ei sa te bagi merg unu in curu celuilalt .........E bine ca am scapat

Comment

Si eu ma cam incadrez aici.Cand sunt alte persoane in masina,stau mai potolit,cand sunt singur depasiri riscante,in oras mers sportiv,schimbat benzi de la 1 la 3 direct,fara semnal etc.Merg in oras cu viteza.Dar sunt foarte atent,la trecere de pietoni cel putin mereu opresc cand e cazul.Nu claxonez in oras.Ma injura altii asta e,le trece.Bft.
                            sigpic

Comment

Funny!

Si ne indignam de ce asiguratorii (CASCO) cer mult mai mult pentru cei care au varste sub un anumita valoare
                              Ciudat, nu?
                              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google