Apa Sau Coca Cola???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Cristi_LCD View Post
    Este vre-o diferenta intre Coca si Pepsi?
    Da.
    Din observatiile mele, Pepsi e o idee mai dulce (merge mai bine ca spritz cu vinu rosu sec) si se simte un pic mai tare gustu de coca (sau cola )) ).

PS: se curata ok cauciucele cu Coca-Cola, dar trebuie apoi clatite bine, altfel prafu se lipeste ca un magnet de cauciuc si arata ca naiba.

PPS: TopCat - apa plata nu e obligatoriu sa fie apa minerala decarbogazificata, pur si simplu poate fi apa plata (demineralizata, care n-are gust deloc de minerale).
    Last edited by Octavian; 18 November 2008, 16:08.

Comment

Am avut o perioada(prin anii "90)cand alergam toata ziua cu masina(asta era serviciul) si nu mancam mai nimic,in schimb beam suc de la dozator sau Coca-Cola,cam atunci aparuse la noi in tara.In scurt timp am avut niste prbleme cu stomacul,niste arsuri de toata frumusetea.Deci,nu hotarat bauturilor carbogazoase,in special Coke!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
        Consumul excesiv de bauturi carbogazoase pot duce la boala de reflux gastro esofagiana, ce are urmatoarele simptome:
        - senzatie de arsura i( termen medical= pirozis)
        - ragaieli spontane, ce nu urmeaza neaparat dupa consumul de bautura ( termenul medical = eructatii).
        Din boala de reflux poate rezulta gastrita, ulterior ulcer gastric. Deasemenea afecteaza si esofagul.
        Consumul de bauturi carbogazoase poate duce si la hernii hiatale.
        Depinde si cum le bei,eu de exemplu acasa,scot dopul la bidon si il las scos sa iasa acidul/aerul din ea,sau daca torn in pahar nu il beau imediat ci dupa ceva timp...In final se face apa plata

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post

PS: se curata ok cauciucele cu Coca-Cola, dar trebuie apoi clatite bine, altfel prafu se lipeste ca un magnet de cauciuc si arata ca naiba.

.
          Se amesteca Cola cu apa in proportie 50-50 si se usuca cauciucul perfect...Nu ramane cleios
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Tot incarcam acest forum cu thread-uri aproape identice...
            Vad ca moderatorii posteaza, si nu realizeaza ca exista si asta.
            Poate o sa imi sariti in cap, insa tot mai des inventam topicuri...Aproape identice, sau cu aceeasi tema.

Comment

Deci e buna si coca-cola asta de ceva...Imi spal anvelopele cu ea

Comment

Faza cu la ce-i buna coca-cola a fost demonstrata la "Distrugatorii de mituri" pe Discovery si numai aia cu Cromul a fost corecta>Cea mai buna e apa plata cu lamaie cu eticheta de Babanu.
                CT-97-VIPsigpic

Comment

Numai Pepsi Twist .Eu cu apa ma spal de obicei.
                  sigpic

Comment

Apa ca e mai sanatoasa.
                    sigpic
                    !

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google