Intrebare Intrebatoare:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Intrebatoare:)

Cum profitam si noi(clubul) de campania proLogan lansata de curand la nivel de presedintie?

Draga "viorelu" in ce sens crezi ca am putea profita noi,detinatorii de logan adica auto de productie autohtona;se reduc impozitele,taxa de drum,asigurarile ?
    crezi ca se promoveaza vreun avantaj "primire"?
    cand ma privesc ma ingrozesc,cand ma compar ma linistesc

Comment

Numa la bani tie gandu' ...Pfffffff
      Ma gandeam la altceva ...Reclama gratuita si la indemana.
      La faptul sa ii trimitem niste stikere mocca sa le plimbe pe la Cotroceni nu te gandisi...Profit pentru club.

Comment

Buna idee...Si foarte indrazneata...Putem face asta; acum in campanie electorala sunt mai usor de abordat.

Comment

V-a inebunit Base cu vrajeala lui. Se plimba cu Mercedesul in continuare.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@viorelu- Ma gandeam si eu la ideea asta! Poate CRISTIXP sa-i trimita un sticker si un mesaj de genul "va anuntam ca sunteti membru de onoare Logan Club"...Putina reclama nu strica nicaieri...
            @Cristi_LCD- Are mare importanta? Ideea conteaza!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Super tare imi place ... daca ajunge Base cu stikere pe logan, o sa apara la tv
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Pai tre PM la Cristi...Care ii trimite...Ca nu cred ca se uita el curand pe aci are alte treburi cu forumul,solicitari alea,alea....

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google