Azi,sambata,m-am dus la tara la bunici pe drumul de Alexandria.Bun,ies din Bucuresti,desi e plin de reclame,prin tot orasul,si prin toate comunele,in Bragadiru am avut parte de aceasta intamplare.Eram pe banda 1(2 benzi pe sens),si s-a desprins un banner d-ala cu primaria,cu alegerile astea,si mi-a cazut chiar in fata masini la 2 m,am pus frana cat am putut,dar m-am incalecat pe el.S-a auzit un zgomot destul de puternic,pentru ca in capete banner-ele astea au un lemn,si mi-a indoit aripa fata dreapta destul de rau,e infundat,si mi-a sarit si vopseaua.Nu am stat sa ma duc la Politie etc,pentru ca ma grabeam,dar cred ca trebuia sa o fac.Acum singura mea intrebare desi sunt convis ca nu am cum,pentru ca nu am dovezi s.A.M.D este daca o pot rezolva pe Casco,sau trebuie sa platesc din buzunar.Oricum nu cred ca vine foarte mult indreptat o aripa si revopsita in zona aia nu?Oricum,urata chestie.Nu am mai patit asa ceva.Ce idioti astia cu primariile si alegerile lor.
Si apropo am vazut si prin Bucuresti multe bannere desprinse.Pericol public.Au cativa metri lungime.
Si apropo am vazut si prin Bucuresti multe bannere desprinse.Pericol public.Au cativa metri lungime.
Comment