Sfaturi Pentru A Fi Calm Si Civilizat In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea e ca nu i-a dat suficient de mult...
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Iti dai seama ca nu i l-a golit in ochi...Eu unu asa as fi facut! )

Comment

) ce evenimente prin trafic.
        Sfatul meu este sa va pastrati calmul si sa tineti usile inchise.
        Pt a va pastra calmul:
        1. Trezit de dimineata cu cel putin 40 min inainte de plecare
        2. Culcat devreme, (pana in ora 24:00)
        3. Ascultat muzica clasica ( Mozart face minuni, credeti-ma ca aceasta muzica este folosita in terapie , si chiar are efect). Iar daca nu agreati muzica clasica, orice muzica lenta.
        4. Plecati de acasa in asa fel incat, sa ajungeti la destinatie cu 10 minute mai devreme
        5. Masina sa fie curata in interior. ( minimalizeaza stressul la care este supus soferul).
        6. Fiti mai indulgenti in trafic.

Comment

Originally posted by Razvan_DUB View Post
          Hai sa-ti spun faza cu spray-ul paralizant. Un prieten de-al meu, s-a luat la cearta cu un "capcaun" la un semafor, atat de nasol incat s-au dat ambii jos din masina. Prietenul meu i-a dat smecherului cu spray paralizant in ochi si...SURPRIZA : "Smecherul" a pus mana la ochi, s-a frecat bine si apoi i-a tras una in fata amicului meu...Ce parere aveti?)
          El aici a gresit grav...
          Dupa ce a dat cu spray...Cand se freca la ochi...Pac un picior un piept si hopa in fund. Urcat apoi in masina si plecat fericit
          nu am dreptate ?

Comment

Da deci lmasina ema e jegoasa rau la interior , s-ar putea ca cezar sa aiba dreptate...
            oricum eu daca am nevoie golesc sprayu paralizant... Adica dau dau dau si eventual daca putin amtetit ii iau si cheile de la masina ile arunc in ``vazduh`` si dupaia plec

sigpic

Comment

Originally posted by Cezar View Post
              ) ce evenimente prin trafic.
              Sfatul meu este sa va pastrati calmul si sa tineti usile inchise.
              Pt a va pastra calmul:
              1. Trezit de dimineata cu cel putin 40 min inainte de plecare
              2. Culcat devreme, (pana in ora 24:00)
              3. Ascultat muzica clasica ( Mozart face minuni, credeti-ma ca aceasta muzica este folosita in terapie , si chiar are efect). Iar daca nu agreati muzica clasica, orice muzica lenta.
              4. Plecati de acasa in asa fel incat, sa ajungeti la destinatie cu 10 minute mai devreme
              5. Masina sa fie curata in interior. ( minimalizeaza stressul la care este supus soferul).
              6. Fiti mai indulgenti in trafic.
              eu ii dau dreptate lui Cezar si cam pun in practica cele zise de el (mai putin faza cu muzica lui Mozart)! De faza cu curatenia am auzit si eu dar nu stiu cat e de adevarata! Oricum, in interior la masina mea e luna tot timpul...
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

La mine functioneaza urmatoarea reteta: O tigara cu o cafea + un Pavaroti pe fundal si mai ales autosugestia.( ca in bancul acela : " Fii calm Vasile!").
                Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

CEZAR are dreptate, mai ales la chestia cu sculat dimineata mai devreme. Nu pot sa comentez cum e traficul in Bucuresti, ca acolo a devenit cam balamuc, dar dau exemplu targul nostru. De la 7,45 la 8,15 e inghesuiala frate, mai ales in zona scolilor. Mai toti dau navala cu cateva minute inainte sa inceapa copiii orele, fetze buhaite, nedormite, nervoase...Ce ar fi sa se scoale cu un sfert de ora mai devreme?! Cand ma duc eu cu fetitza, in general 7,35-7,40 , frumos liniste, lejer...
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Eu de obicei sunt f calm ... Chiar si cand imi taie cineva fata si e de-adreptul retardat .. Imi zic ... Inca o aripa ... Si trec peste f calm ... Cum a zis cineva ... Tine foarte mult personalitatea fiecaruia

exceptiile ... Taximetristi si cocalari cu scaunu pe spate sa vada prin volan ... Fac urat ies jumatate pe geam si am si cu ce sa ma ajut ... 2 sprayuri o bata de aluminiu (pt tovarasi) in portbagaj si un baston telescopic la indemana ...
                    sigpicMy ride

Comment

Eu nu stiu cum sa ma feresc de genul oamenilor suparati rau de tot,cei care ma depasesc si apoi franeaza in spatele meu pana sa ma opreasca si fara sa ma iau de ei sa le arat ceva obscen(odata mergeam pe centura bucurestiului si fiind drumul terminat eu cu suspensia mea sport mergeam cu 60,si el cum nu putea depasi pe contrasens ca veneau masini vroia sa trag eu pe dreapta in sant sa ii fac loc sa treaca ca el era grabit) pur si simplu ei se cred smecheri si trebuie sa isi faca dreptate cu pumnul.
                      Imi pare rau ca nu sunt si eu o namila de om sa mai am 100kg in plus fata de cat acum

Comment

Mai SUPERCAR, creierul conduce pumnul! Asa ca educatia prin "corectie" nu prea e valabila mai ales ca nu este doar unul singur mai grabit decat tine... Pe un drum scurt si tot intalnesti vreo cativa grabiti, asa ca trebuie sa incercam cu calmul ca nu-i poti "corecta" pe toti!
                        despre muzica clasica in masina, nu vreau sa supar pe nimeni, dar am incercat si mai aveam putin si adormeam la volan asa ca atunci cand urc la volan ma gandesc ca vreau sa ajung la destinatie intreg si cat mai odihnit/relaxat, fara sa incalc regulile de circulatie si de bun-simt!
                        rspct

Comment

Muzica lui Mozart are un efect destul de ciudat asupra creierului uman...Stimuleaza eliberarea de endorfine si enkefalina A, stimuleaza alte arii care in mod obisnuit nu sunt active, toate ducand la o crestere a atentiei si o imbunatatire a memoriei.
                          Si nu vb ca sa ma aflu in treaba, am vazut trasee de EEG si efectul asta chiar exista, desi nu se poate inca explica de ce.
                          Incercati Mozart si vedeti ce iese.
                          PS: incercati sa nu folositi muzica rock f ritmata, hard rock, sau deth-rock atunci cand conduceti.

Comment

@Cezar:
                            Bune sfaturi, dar muzica lenta mai tare ma enerveaza. Mai ales ca de regula se aude pe ritmul ei o voce de parca-i strans de... "bijuterii"
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by gyuriro View Post
                              Eu mai nou de vreo 4-5 luni incerc sa fiu cat de cat amabil in trafic, cu speranta ca mi se va intoarce serviciul si...Se mai si intampla.
                              Nasol e ca uneori ma enerveaza unii asa de tare ca injur ca la usa cortului si...Mai nou am si coborat de cateva ori din masina.....
                              Cum as putea eu sa reactionez cand ma enerveaza unu din 'n' motive ? (nu mai zic ca am patit-o cu totii).
                              E normal ca si eu mai gresesc in trafic dar...Stiu sa imi cer scuze.Si nu fac greseli din adins.
                              Deci : As dori sa nu ma mai enervez.
                              E vreunu pe forum care poseda un calm desavarsit???
                              Cum ai reusit? Spunene si noua?

Rog modelatorii sa mute unde cred ei de cuviinta daca aici incurca.
                              Distonocalm . Se da pe reteta .

Lasand gluma la o parte , ce scrii tu este valabil si in cazul meu .

Originally posted by andreea13 View Post
                              Vezi...Daia il tin eu pe "mincinosu`" langa scaun ;)
                              Si eu am un mincinos in portbagaj . Dar evit sa-l folosesc mai ales ca era sa ajung in BD cand eram in armata . Ce vremuri dure , aveam 2 mincinosi in masina langa scaun ( daca nu avea si el mincinos ii dadeam eu sa fim egali ) .

Originally posted by SoNyKeL View Post
                              Depinde dai una dai 2 si dupaia iti iei bataie cu propria bata , spray paralizant mi-se pare cea mai eleganta solutie...
                              Chiar nu este bine sa folosesti nimic , legal sau ilegal ca nu stii ce i se poate intampla adversarului . Din pacate dam zilnic peste boi care te aduc in stare . Degeaba incercam noi sa ne depasim conditia de prosti crescuti ca sa nu zic altfel , sa fim mai civilizati daca avem zeci de mii de specimene in trafic . Cand ma gandesc cum se circula in Grecia de ex ( Salonic , Volos ) unde in 4 drumuri nu am auzit 5 claxoane , sau Austria , chiar si in Slovacia am fost o data ma apuca cheful de plimbare , de duca .
                              Last edited by FLORIN77; 27 November 2008, 13:37.
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

:0 eu am spray paralizant dar...Mereu cand sar afara din masina uit sa scot sprayul din cotiera si...Pana acum totul e ok
                                Am propus acest topic tocmai dinn cauza asta(sa nu cumva sa bat pe cineva sau..Invers de ce nu)
                                o data am tinut sprayul in mana ca se suparase unu cu un matiz ca mi-a taiat calea si eu iam aratat degetul mijlociu
                                sa il fi vazut cum a dat el in spate repede si sa intors repede...Ziceai ca acu se rastoarna ,eu am incetinit amdeschis geamul am luat sprayul in mana ...M-am oprit pe banda 1 si l-am asteptat.El surprins coboara bine la mine la usa si ma intreaba de ce iam aratat degetu.Eu iam raspuns exact asa : ptr ca esti bou si nu stii sa conduci.
                                la care el sa intors la masina si a plecat )
                                oricum ...Daca ridica mana primea un jet luuung in fata :0

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google