Sa adopti o atitudine relaxanta la volan.
Sfaturi Pentru A Fi Calm Si Civilizat In Trafic
Collapse
X
-
Originally posted by SUPERCAR View PostEu nu stiu cum sa ma feresc de genul oamenilor suparati rau de tot,cei care ma depasesc si apoi franeaza in spatele meu pana sa ma opreasca si fara sa ma iau de ei sa le arat ceva obscen(odata mergeam pe centura bucurestiului si fiind drumul terminat eu cu suspensia mea sport mergeam cu 60,si el cum nu putea depasi pe contrasens ca veneau masini vroia sa trag eu pe dreapta in sant sa ii fac loc sa treaca ca el era grabit) pur si simplu ei se cred smecheri si trebuie sa isi faca dreptate cu pumnul.
Imi pare rau ca nu sunt si eu o namila de om sa mai am 100kg in plus fata de cat acum
Originally posted by Cezar View PostMuzica lui Mozart are un efect destul de ciudat asupra creierului uman...Stimuleaza eliberarea de endorfine si enkefalina A, stimuleaza alte arii care in mod obisnuit nu sunt active, toate ducand la o crestere a atentiei si o imbunatatire a memoriei.
Si nu vb ca sa ma aflu in treaba, am vazut trasee de EEG si efectul asta chiar exista, desi nu se poate inca explica de ce.
Incercati Mozart si vedeti ce iese.
PS: incercati sa nu folositi muzica rock f ritmata, hard rock, sau deth-rock atunci cand conduceti.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Nu zice nimeni sa nu te enervezi,sa nu injuri,dar e bine s-o faci la tine in masina.Nu sa vada si celalalt ca te-ai enervat si ca-i arati degetul,nu stii niciodata peste cine dai,plus ca multi asta cauta,scandal.Eu am avut multe evenimente in trecut de care nu sunt mandru,dar am zis sa ma potolesc pana nu mi se intampla ceva.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostSupercar, baga ciocolata cipsuri si ajungi la 100kg repede, da apoi poate nu mai incapi in Logan
Comment
-
Nu cred ca se incadreaza in topic dar eu mai mult ma enervez cand nu pot evita gropile sau altele de genul asta decat de ce fac altii in trafic. De felul meu conduc preventiv,"cu legea in mana mori" e motto-ul meu asa ca nu ma prea enerveaza ceilalti soferi cel mult ma mira cand ii vad pe unii ce tampenii fac(ce-o fi doamne in mintea lui). Dar cand nimeresc iar cate un gropan pe care handicapatii de la drumuri tot nu-l astupa sa vezi vocabular obscen(si credeti-ma sunt profesionist la injuraturi ).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Parerea mea ar fi ca depinde de starea in care te afli in ziua respectiva ca de ex: daca te penalizeaza sefu ca nu ai facut nu stiu ce si alte minuni de genu cred ca o sa iasa scandal mare sa ai probleme in trafic1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostNu cred ca se incadreaza in topic dar eu mai mult ma enervez cand nu pot evita gropile sau altele de genul asta decat de ce fac altii in trafic. De felul meu conduc preventiv,"cu legea in mana mori" e motto-ul meu asa ca nu ma prea enerveaza ceilalti soferi cel mult ma mira cand ii vad pe unii ce tampenii fac(ce-o fi doamne in mintea lui). Dar cand nimeresc iar cate un gropan pe care handicapatii de la drumuri tot nu-l astupa sa vezi vocabular obscen(si credeti-ma sunt profesionist la injuraturi ).
foarte corect ...Dar pe de alta parte si cand vezi un proaspat posesor de X5-Q7-Tuareg care face o depasire de 500 d metri de coloana pe contra-sens...Cum poti sa il ierti sa nu ii tai fata???
l-am facut pe unu de mai avea un pic si musca din volan de draci, si cand a sarit jos de pe craca pe care in mod sigur o avea pusa pe scaun sa se simta ca acasa, am plecat relaxat, razandu-i in fata...
nu stiu altii cum sunt, dar eu am zile cand nu ma mai suport la volan cand ii vad pe unii mai cu 3 **ie decat restul muritorilor, si asa ii sicanez si imi place sa ii tin in spate pana li se arde siguranta..
Comment
-
Eu am patit-o de 3 ori pana acum ca la un semafor sa fiu a 2-a masina...In fata mea o masina de teren(jeep,x5,etc) si ea sa refuze sa plece...Dupa zeci de mii de claxoane pleaca razand cand se face deja rosu...Si eu raman ca prostu la semafor.
Am patit chestia asta deja de 3 ori..Fara sa am nici cea mia mica treaba cu prostu.
Cum sa nu te ia toti dracii si sa nu iti vina sa le dai in gurita
o data am coborat la unu dar... plecase
Comment
-
Cred ca un prim sfat ar fi pastrarea respectului fata de noi insine,aratand astfel valoarea eticii personale. Asa au ajuns civilizatii din Europa pe locuri fruntase,am putea si noi sa-i urmam,dar ne lipsesc inca multe si in primul rand mentalitatea...Dam vina ori pe temperamentul latin ori pe lipsurile din circulatia rutiera dar mentalitatea veche o pastram obsesiv. Ma uit imprejur prin geamurile masinii la tot ce se intampla in trafic si caut sa fiu neutru,ca un arbitru si credeti-ma ca reusesc aproape intotdeauna,fara sa ma manifest penibil prin gesturi sau racnete. Nu conteaza ca mai pierd cateva minute,nu ma grabesc niciodata,vreau doar sa ajung la destinatie. Sunt multi cei care incurca traficul zilnic,exasperandu-i pe cei mai nervosi,dar ganditi-va,se va intampla in fiecare zi la fel,iar nervii pot dauna teribil cateodata,pulsul creste,masinile sunt bruscate si ramane doar un pas pana la un eveniment neplacut. Nu va faceti iluzii cu spray-uri,bate,pistoale etc.,nu faceti decat sa amplificati un conflict si ma intreb pentru ce? Pentru cateva minute intarziere,sau pentru sifonarea barei din spate? Sau doar pentru ca celalalt are o fata de tembel? Eu ma limitez sa cant incet,printre dinti, melodia celor de la Cassa Locco(Nu esti tu un pic cam prost?)si sa sper la mai multa civilizare in trafic.
Comment
-
Ce le mai bag si eu carne in frigider la toti smecherii astia cu masini bengoase..Care se cred regii soselelor...Si pe aia care ii las sa treaca ...da ma si tu din avarii ca imi multumesti ca te-am lasat sa te bagi..In rest incerc sa ma abtin sa injur..Ma bine stau calm ca nu e bine sa ajung la destinatie nervoslow....&.....slow
Comment
-
Cum zicea si Dreamer4ever, important e sa ajungi al destinatie si sa vrei chesita asta. Recunosc si eu ma enervez si nu imi face bine, multe ni se intampla pe fond nervos si e pacat sa ne dam sanatatea peste cap din cauza unora care au mintea atat de odihnita incat creierul li s-a aplatizat deja.
Cel mai recent exemplu dateaza de acum doua zile: mergeam pe o straduta laturalnica pe care merg destul de des, dublu sens desi e loc doar de o masina, vin doau masini din fata, ma trag pe dreapta in primul loc sa le fac loc sa treaca. Trec ei, pun semnal stanga si dau sa imi continui drumul, departe pe strada mai venea o masina care avea cel putin 3 locuri unde putea sa opreasca pentru a trece si eu totusi (eu inca mai cred in respectul reciproc). Berbecul cand ma vede ca ies calca pedala de acceleratie (mi-am dat seama pt ca masina s-a ridicat de bot semnificativ), trece pe langa primul loc, trece pe langa al doile si trece si de al treilea unde putea sa intre pe partea lui ca sa imi fac aloc. Eu nu mai aveam unde sa intru in dreapta. Omul era un mandru posesor de Golf V, care s-a dat si jos la mine cu replica cum de indraznesc eu sa ma pun in fata lui...ramai blocat cand vezi atatia imbecili. Explciat frumos sa dea 2 metri in spate si sa intre acolo sa trec si ne vedem de viata noastra....nu frate io am golf nu ma dau cam asa s-a comportat. Nu e primul poseor de VW care se comporta asa, bai nene nu esti rege nicaieri!!! Nimic, vreau sa spun ca a oprit motorul si a stat acolo pana cand un om dintr-o masina din spatele meu s-a dus la el si i-a sugerat ca nu e dispus sa stea duap ambitiile lui.
Se confirma: boii stiu doar de bici!!!!
Fac tot ce se paote sa fiu calm in oras, ascult doar Romantic si Gold FM, o sa incerc si muzica clasica, dar calmul nostru trebuie compensat de bunul simt al colegilor de trafic, pentru ca trebuie sa ne ajutam intre noi sa rezolvam o intersectie blocata sau un drum ingust! Faza aia s-a petrecut la 21:00, voiam sa ajung acasa de la servici dar unii poate chiar nu au o casa unde sa se duca si sa se simta bine, ei poate traiesc in camp sau prin copaci. El poate nu e tentat sa ajunga la gaura din care a iesit...dar nu e vina mea ca mi-a iesit in fata.
Drumuri usoare toturor si fara ambitii idioate de genul "eu sunt ami incaltat ca tine asa ca da-te din fata mea".
PS: Confirm si partea cu geamurile negre, parca sunt mai linistit in zilele cand merg cu DCI-ul cu geamuri negre , o sa imi pun iar folie si pe asta.Last edited by cattalin81; 18 December 2008, 16:34.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
Comment