Sfaturi Pentru A Fi Calm Si Civilizat In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi Pentru A Fi Calm Si Civilizat In Trafic

Eu mai nou de vreo 4-5 luni incerc sa fiu cat de cat amabil in trafic, cu speranta ca mi se va intoarce serviciul si...Se mai si intampla.
    Nasol e ca uneori ma enerveaza unii asa de tare ca injur ca la usa cortului si...Mai nou am si coborat de cateva ori din masina.....
    Cum as putea eu sa reactionez cand ma enerveaza unu din 'n' motive ? (nu mai zic ca am patit-o cu totii).
    E normal ca si eu mai gresesc in trafic dar...Stiu sa imi cer scuze.Si nu fac greseli din adins.
    Deci : As dori sa nu ma mai enervez.
    E vreunu pe forum care poseda un calm desavarsit???
    Cum ai reusit? spunene si noua?

Rog modelatorii sa mute unde cred ei de cuviinta daca aici incurca.

Nu exista o reteta perfecta pentru calm, asta depinde de temperamentul fiecaruia. Eu recunosc ca ma enervez destul de repede (sunt sensibil la nesimtire), dar imi trece la fel de repede si imi vad mai departe de drumul meu.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cel mai bine cand mergi ca sa nu te enervezi e sa faci cum fac eu...Merg calm si nu bag in seama pe mineni....Pur si simplu merg si-mi vad de treaba mea sa ma doare-n p..A de toata lumea...Daca vine vre-nu bizon si ma streseaza de la spate...Tot asa...Merg si pur si simplu nu-l bag in seama.Asta e reteta mea

Comment

Si daca nu ai motor de 16v nu esti calm? Ca altfel nu-i vad rostu acestui topic in aceasta sectiune

sigpic

Comment

Injura calm, degajat, cu incredere, fara rautate! E foarte misto si in 99% din cazuri te relaxezi! Pe bune! Sotia si cei cu care merg au remarcat ca injur fara rautate, fara sa tzip...
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

De multe ori ma urc chiar vesel la volan si vine un idiot si ma face sa imi ies din pepeni...
            as vrea sa nu ma mai enervez ca...Face rau la sanatate...
            Gusi...cum poti sa injuri cu zambetul pe buze sau calm?? eu injur numa cand imi vine sa dau cu pumnul )
            detaliaza te rog
            Last edited by gyuriro; 26 November 2008, 23:20. Reason: adaug

Comment

Nu stiu cum sa-ti explic...Parca vine din tine, ca si cum ai fredona o melodie..Pur si simplu injuri si te racoresti.
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Eu as pune un sticker ceva pe portbagaj ...Unu haios de tot sa mai descretesc fruntile altora

Comment

Eu ma enervez foarte usor si asta nu e bine pt ca era sa o patesc foarte urat acum ceva vreme. Sfatul meu este sa stati mereu cu usile blocate si sa va abtineti cat se poate de mult de la gesturi si injuraturi! Nu va puneti mintea cu prostii pt ca au mintea odihnita!

Comment

Bine ai mai zis Razvan_DUB ,chestia cu mintea odihnita..... ))
                    sigpic

Comment

Eu tot zic ca-mi iau spray paralizant dar uit... Mai dau de un bizon carei pe o strada cu sens unic si vine pe contrasens si-mi deschide geamu si-mi zice ca ce ma umflatule ti-ai luat strada , era loc doar de masina...
                      i-am aruncat tigara aprinsa in masina si am plecat , azi mergeam pe banda a2a , jumate din banda 1 era ocupata cu masini suite pe trotuar vine unu cu o toyota celica(prima oara am crezut cai vreun ford) ma arunca in contrasens , in spate vijelios un pejo 107 , ala cu celica franeaza bursc ca in fata era blocat , dar ei se credeau invincibili , pejo franeaza si el si trage brusc drepta se suie milimetric pe trotuar , coboara vine dupa mine imi taie fata , imi pune frana imi arata degetu mijlociu aprinde toate luminile pe spate , ceata masalier tot... Nu aveam cum sa-i tai fata si eu ptr ca eram blocati nu m-am dat jos ptr ca nu aveam decat maini la mine...
                      deci cum sa fii calm? si cum sa te lasi de fumat?

sigpic

Comment

Vezi...Daia il tin eu pe "mincinosu`" langa scaun ;)

Comment

Mutat la discutii generale
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Depinde dai una dai 2 si dupaia iti iei bataie cu propria bata , spray paralizant mi-se pare cea mai eleganta solutie...

sigpic

Comment

Hai sa-ti spun faza cu spray-ul paralizant. Un prieten de-al meu, s-a luat la cearta cu un "capcaun" la un semafor, atat de nasol incat s-au dat ambii jos din masina. Prietenul meu i-a dat smecherului cu spray paralizant in ochi si...SURPRIZA : "Smecherul" a pus mana la ochi, s-a frecat bine si apoi i-a tras una in fata amicului meu...Ce parere aveti?)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google