Sfaturi Pentru A Fi Calm Si Civilizat In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

fratilor lasati armele acasa [bite pistoale sabii] nu de alta dar daca e ceva o sa ai tendinta sa le folosesti
    un electrosoc sau un sprey ar fi bune dar pentru a le folosii trebuie sa te apropii de adversar si poate fi nasol
    cel mai bine daca te supara cineva si cretinu [cretinii] coboara din masina scoate telefonu suna la 911 [sau te faci ca suni] chiar si baieti cu ceafa groasa stiu ca e nasol sa te iei cu garcea si/sau fa citeva poze/video cu telefonu ca nu prea le convine [chiar intentia se pedepseste] plus de asta cretini de obicei mai au cite o coada [rest de pirnaie] si se cam feresc ,injura fac pe smardoi dar dau imediat sa fuga cind vad luminitele ros-albastre
    garcea are o ciuda imensa pe cei care cred ca pot face ordine pe strazi in locul lor si de obicei drumul pina la sectie e destul de ocolitor si plin de gropi [intelegeti]
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Nu e de gluma cu armele astea,pentru ca nu stii cum reactionezi cand esti foarte nervos,si ii dai naiba una in cap si il pui la pamant...Eu pur si simplu imi vad de drumul meu,daca consider ca am deranjat pe cineva ii cer scuze dau niste avarii.Si aia e.
      sigpic

Comment

Am fost pus in situatii nu pot spune jenante ci periculaose dar de fiecare data le-am rezolvat cu "calm"(bata) "lol" . Asa ca m-ai nou mi-am facut permis port arma si am cumparat un pistol gloante de cauciuc deocamdata....asa ca sai vad pe baietii smecheri cu x5 si q7 care se caca pe ei de frica ....

Comment

Faza tare la o intersectie un fitos cu o pisicuta nervos de mama focului se de jos din masina cu o bata de baseboll la un nene cu o dacia 1300,fitosul un tigan de 1.65m,cand coboara din dacie un nene masiv de aproape 2.0m si-l intreaba calm"ce ai bah pispirica,la care tiganul o taie repede in masina fara comentarii

Comment

@cattalin am intalnit genul de "ciumec" de care spui, am saltat geamurile, am dat muzica la maxim si usurel cu a I-a ma-m lipit de bara lui si am inceput s-al imping. Sa vezi atunci ce fata a facut ca nu mai nimerea sa deschida usa sa se urce in masina... Spre ghinionul lui era si drum in lucru si l-am impins pana a ramas suspendat pe un morman de pamant si pietre pus langa trotuar. Dupa ce am trecut s-a dat jos sa se uite sub masina sa vada daca mai are toate cele...
            Faza cea mai criminala este ca avea impresia ca are dreptate sa faca fite, pe partea lui era indicator de sens unic, iar de unde veneam eu era indicator de "obligatoriu la stanga" adica in sens invers fata de el, ca asa gandise un imbecil sistematizarea rutiera....
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

eu mai nou ma stramb la ei , nu injur nu le arat semne obscene... scot limba si doar atat... daca e bizon rau bag si un

sigpic

Comment

@sonykel- Misto! De retinut manevra!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                  Nu e de gluma cu armele astea,pentru ca nu stii cum reactionezi cand esti foarte nervos,si ii dai naiba una in cap si il pui la pamant...Eu pur si simplu imi vad de drumul meu,daca consider ca am deranjat pe cineva ii cer scuze dau niste avarii.Si aia e.
                  daca imi pun si eu o bata in masina (chiar daca nu o folosesc)"sa fie acolo", am probleme cu garcea?
                  BC-69-PAD,,,va saluta
                  sigpic

Comment

Da, o sa ai probleme cu garcea, pentru ca se considera ca te duci la un scandal. Un prieten are dosar penal pentru ca la un control de rutina, garcea i-a gasit un nunceag in buzunarul de la usa, pe care tot asa, il tinea sa fie acolo.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

poti tine in masina orce arma neletala ,cutit cu lama mai mica de 15 cm, bite, bastoane ,lanturi,spery autoaparare [omologat], electrosoc sub 27000v
                      este interzis posesia si folosirea armelor letale ,cutitelor de peste 15cm, topoare ,pistoale cu aer/gaz , sprey-lor neomologate/militate [nu cele care scrie NATO]
                      posesia lor este destul ce vaga [legal] cel mai masol este nerespectarea legi care reglementaza uzul de arma acia nu prea e cu ocolisuri e destul de clara si pirnaie scrie pe tine chiar daca leai folosit in legitima aparare
                      in traducere libera ,daca ai dreptate poti sai faci orce dar sa n-ul omori sau sa stea mai mult de 30zile in spital ca alfel e nasol
                      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Cea mai tare faza pe care puteam s-o fac: veneam de la servici si vorbeam la telefon cu mama, timp in care unu' imi taie fata. In momentul ala uitasem ca am telefonu' in mana si am inceput nene sa-l injur pe ala pana mi-am dat seama ca vorbeam cu mama. Ce sa mai fac: scuze mama da' m-a enervat unu'.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu in viata de zi cu zi sunt foarte agitat si la volan sunt foarte agresiv ( consider ca asta e defectul meu si e unu foarte rau ).Si am ajuns la concluzia ca oricum te trezesti dimineata sau oricat de curata e masina , poti sa fi foarte relaxat ca nu conteaza , tot se gaseste unu care sa te scoata din pepeni.Parerea mea personala e ca atunci cand esti cu cineva in masina ( prieteni/familie etc) atunci trebuie sa fi cu adevarat calm ca nu ajungi sa te sicanezi cu altu in trafic pentru a nu se ajunge la vreo situatie nefericita.Poate sunt asa agresiv pentru ca sunt masiv dar sunt constient de faptu ca tot timpu o sa fie unu mai mare ca mine care o sa-mi astupe gura.Chestia cu , calmu la volan depinde de situatia in care te afli ( ce a facut ala din fata ta si ce stare de spirit ai la volan).Chiar daca imi ies din pepeni foarte repede incerc sa ma calmez si sa nu ii tai calea lu ala sau sa-l franez , pentru ca sunt 100% sigur ca daca mie nu-mi place nici lu ala nu o sa-i placa.Fiecare cu fixurile lui.Asa ca am ajuns in punctu in care nu ma mai supar cand sta unu mai smecher in fata mea la semafor si pleaca in ultimu moment in asa fel incat eu sa ajung pe rosu, pentru ca , cu siguranta se gaseste altu mai desptept ca el sa-i plateasca cu aceasi moneda.
                          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Conducerea pe drumurile publice devine, in unele cazuri, o adevarata competitie sportiva, unde unii conducatori auto se infrunta dupa capacitatea lor, indemanarea lor si posibilitatile oferite de autovehicului pe care il conduc. Foarte multi soferi isi fac un titlu de glorie din a depasi sau intrece autovehicule de puteri sau capacitati cilindrice mai mari.
                            Acesti "lupi ai soselelor" sunt cei mai mari dusmani ai unei circulatii desfasurate in conditii de securitate. Ei se manifesta, de obicei ca: egoism, agresivitate, crize emotive cu manifestari de furie, razbunare etc.

Comment

Am luat parte in seara aceasta la o intamplare "hilara" demna de cartea junglei.Actiunea a avut loc in Dacia; la doua masini distanta de mine era un tip pe la vreo 40 de ani care a oprit frumos in strada a deschis portiera de la masina sa (Dacia 1310) si a inceput sa vorbeasca cu o femeie de pe strada.Pe celalalt sens a venit un logan ph2 l-a claxonat ca sa inchida portiera, a inchis-o cel cu 1310 si apoi a deschis-o din nou.Omul din ph2 a coborat de la volan banuind ca i-a zgariat masina cu portiera si l-a luat de guler pe cel din 1310 mimand ca il loveste.Ce nu a luat in calcul cel din ph2 a fost pasagerul din dreapta a celui cu Dacia 1310.Chiar daca sotia celui din ph2 a incercat sa il scape in final si-a luat o bataie care putea sa aiba urmari mai grave daca nu intervenea lumea din jur. Morala nu te pune cu prostul, taranul tot taran e. Trageti si voi o concluzie.....

Comment

Urc la volan, zambesc si incerc sa inteleg ceva din viata asta.
                                Rau poti face foarte usor.
                                Incerc sa las pe cati mai multi sa-mi i-a fata sau sa zboare departe de mine.
                                Mai apare cate un stresat caruia ii zambesc si il las in pace. Daca ma nerveaza doar cobor geamul si o luam la un dialog in care il las pe el sa aibe dreptate. Cum iesim la drum intins ii arat ca nu sunt chiar asa de "incet" cum credea el.
                                LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                                CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google