Dauna Totala Sau Se Reface??????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dauna Totala Sau Se Reface??????

Am avut o bafta mare sambata seara pe la ora 20:30 sa incerc siguranta masinii din semnatura si uite ce a urmat.In masina 4 persoane toate suntem bine, mici contuzi si acuma dupa 1 zi au aprarut vanataile.
    In ultima poza se vede de unde am cazut.

......DAUNA TOTALA sau se reface??
    Attached Files

Dauna totala ,nici sa nu te gandesti sa o repari !!!

revin la ce am scris,m-am uitat peste poze,si din poze par piese care se pot schimba,nimic stramb la stalpi plafon.Probabil puntea de spate sa fie stramba,pe fata cel mult puntea,daca nu doar telescopul +fuzeta stramba...la roata dreapta
    p.s imi pare rau de cele intamplate
    Last edited by Cristi_Xp; 1 December 2008, 02:13.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Totala...la limita, dar s-ar putea sa iasa dauna
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am facut o piruieta de toata frumusetea, santu e cam de 6 metri de sus de la asfalt,am cazut in bot pe roata dr fata sa ridicat masina de spate sa rasucit pe bot ma izbit puternic de pamant (aripa spate de un bolovan) cu toata laterala stg si a cazut in picioare.....Ghinionu meu ca inainte cu 3,4 zile cineva a smuls parapteti

Multumesc lui MISHU_WRC ca a venit dupa mine mare Domn, mare Caracter.

Comment

Zi "mersi" c-ati scapat toti din masina! Lasa dracu tabla, orice varianta ar agreea asigurarile. Bine ca ati scapat vii si nevatamati! La cum arata zona, se putea termina mult mai rau...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sa nu fie strambe lonjeroanele ,in rest nu vad de ce nu s-ar repara.Problema e ca pentru asta nu prea cred ca se da dauna,cel mult le inlocuieste,daca nu le trage.De preferat sa repari in cea mai mare reprezentanta din zona,care stiu ce si cum trebe.Daca poti sa o scoti dauna e ok,teoretic nu prea cred,practic ...Te descurci .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Bai bine ca sunteti vii..... Tabla se indreapta, cred ca e vorba de totala
              IS 10 LNC Facebook

Comment

Eu zic c-o poate scoate dauna totala. Numai vopsirea completa a masinii depaseste 1500 de euro...Plus toate piesele inlocuite, nu indreptate, ca masina aveand sb 5 ani, e obligatorie inlocuirea pieselor, manopera va fi destul de mare si aia (masina va sta cel putin o saptamana sau chiar doua in service)...

Comment

Se face .Prietenul meu s-a rasturnat ( toata partea dreapta varza) cu un logan si a facut-o.Nu avea casco omul ci a facut reparatiile la un service particular .A inlocuit partile strambe.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

E bine ca ai scapat cu vanataile acelea. Era polei pe carosabil? La ce viteza s-a intamplat?
                    sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      Dauna totala ,nici sa nu te gandesti sa o repari !!!

revin la ce am scris,m-am uitat peste poze,si din poze par piese care se pot schimba,nimic stramb la stalpi plafon.Probabil puntea de spate sa fie stramba,pe fata cel mult puntea,daca nu doar telescopul +fuzeta stramba...La roata dreapta
                      p.S imi pare rau de cele intamplate
                      Sasiu s-a strambat un pic si plafonu un pic de la soc.
                      Ii indoita si puntea telescoapele spate si un telescop fata dreapta si planetara cu brat ii smulsa de la loc si portbagajul ii stramb si aripa dreapta spate ii neatinsa dar sa strambat din cauza socului etc.
                      Attached Files
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Pfff...Cum ai reusit prietene.Bine ca sunteti teferi si nu ati patit ceva.Asta e tot ce conteaza.
                        Dauna totala zic eu.
                        sigpic

Comment

Masina la cum arata sigur iese dauna fara prea mult efort.

Au fost altele care aratau mai bine si au iesit dauna.

Numai mecanica fata + spate si cred ca e aproape jumate si deviz.

Din cate se vede in poze ambele roti stau stramb.

oricum bine ca ati scapat cu viata si fara rani serioase
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Frate, daca esti credincios, zi repede o rugaciune, sau fa o donatie la biserica,ceva ...
                            Ma bucur ca nu sunt decat pagube materiale care se pot rezolva, mai devreme sau mai tarziu.
                            Daca poti, da-ne mai multe detalii despre cum s-a intamplat, poate mai invatam cu toti cate ceva.
                            It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Noapte, mazga pe jos avem cam 80km/h este o curba dubla foarte urata la Izvoru Crisului dinspre Huiedin spre Cluj a fugit spatele am redresat si nu m-am mai putut inscrie in curba eram cu rotile virate la maxim si masina aluneca spre rapa am franat, tras frana de mana si parca parca se oprea a prins griblura de pe margine drumului si de acolo Dumnezeu cu noi.
                              Daca era parapetu ma opream in el cu daune minime zic eu ceva de genu aripa,capota si usa fata dr cel mult. Asta e acuma ce pot zice credeti-ma ca is bucuros ca nu a patit nimeni nimic in rest nu se vede pe mine ca am rupt masina is cu zambetu pe buze ( multumit ca nu a patit nimeni nimc) ocupanti fata am avut centura cei din spate nu.....Scaunu fata dr sa rupt spataru e posibil asa ceva?????
                              Nu ma stresez deloc ori o fac pe casco ori imi da dauna totala o sa vad maine.

P.S. Gresala imi apartine 100% daca mergem cu 40km/h topicu asta nu era aici.. Aveti grija de vietile voastre si a cel din jur.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google