Dauna Totala Sau Se Reface??????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca devizul de reparatie iese mai mare ca suma asigurata- dauna totala, daca nu- ti-o face.Am vazut un Opel Astra G care arata mult mai urat fata de masina ta.Proprietarul a reparat-o si a iesit brici, nici nu-ti venea sa crezi ca se mai poate face masina aia.De cand a reparat-o a mai facut 30.000 de km cu ea.

Comment

S-a rupt spatarul pentru ca ocupantii din spate s-au lovit de el...Nu? daca nu mai este parapet acolo, inseamna ca cineva a mai patit-o tot in locul ala. poate poti sa rezolvi ceva cu drumuri si poduri.
      sigpic

Comment

In fiecare saptamana se gaseste cate un fazan asa ca mine sa sara acolo era plin de bandouri laterale de capace cioburi de stoprui bare fata logan de opel de renault.
        Suma asigurata e de 18814 Ron.

Comment

Din ce vad eu, in curba aia trebuia OBLIGATORIU sa fie pus un alt parapet, poate acum s-or sesiza si cei de la administratia drumurilor.

Comment

Idioti.Daca ar fi fost parapet,sigur nu ajungeai jos.Pentru ca din cate ai povestit,reusisei sa franezi destul de mult.Oricum dupa mine tot ce conteaza este ca sunteti toti teferi.Ai avut o mare responsabilitate,pentru ca nu erai singur in masina..Bine ca nu te-ai speriat si ai reusit tot ce se putea.Bafta in toate.
            sigpic

Comment

Uite alte poze cu zona respectiva.
              Si poza cu noi la urgenta in sala de asteptare stateam dupa rezultate.
              Attached Files
              Last edited by sebi4fc; 1 December 2008, 14:45.

Comment

Da-l incolo de fer, daca se face- bine, daca nu- si mai bine ca te despagubesc cei de la asigurari dar cu viata si cu sanatatea ta si a altora nu e jucarie si poti sa ramai marcat atat fizic cat si psihic pentru tot restul vietii tale.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                  Din ce vad eu, in curba aia trebuia OBLIGATORIU sa fie pus un alt parapet, poate acum s-or sesiza si cei de la administratia drumurilor.
                  Sti ce nea zis tipu ce a venit cu platforma dupa masina ca degeaba pune parapetu ca nu tine mai mult de 2 zile). Numai saptamana trecuta o mai scos 2 masini de acolo.
                  2004 Dacia Logan 1.4MPi
                  2006 Dacia Logan 1.5dCi
                  2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

;) pun un parapet mai solid ...... Oricum bn ca ati scapat toti intregi ......

Comment

Originally posted by sebi4fc View Post
                      Suma asigurata e de 18814 Ron.
                      in cazul asta sigur e totala .Reparatia depaseste cu mult 200 mil.
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si daca e totala ce ma sfatuiti sa las masina la ei sau sa o vand eu?
                        Cine cunoaste cum sta treaba sa imi lase un id de mess mi-ar fi de mare ajutor niste sfaturi reae ms mult.

Comment

Totu depinde la ce valoare o estimeaza.Ca daca iti cere 2000 pe ea,nu cred ca se renteaza...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

La dauna totala firma de asigurari opreste masina pentru ca este ca si cum le-ai vindeo lor la valoarea ei din ziua accidentului.Dupa aceea ei vor recupera ce mai pot din ea deci in nici un caz n-o sa-ti dea voie sa iei tu masina pentru ca odata despagubit ei devin proprietari pe masina.

Comment

Deci sa merg maine sa imi iau una alta de pe ea in ce am bagat eu bani

Comment

Cam asa ceva.Daca ei tu epava iti vor scadea din valoarea asigurata, mai bine lasale-o lor sa faca bors cu ea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google