Daca devizul de reparatie iese mai mare ca suma asigurata- dauna totala, daca nu- ti-o face.Am vazut un Opel Astra G care arata mult mai urat fata de masina ta.Proprietarul a reparat-o si a iesit brici, nici nu-ti venea sa crezi ca se mai poate face masina aia.De cand a reparat-o a mai facut 30.000 de km cu ea.
Dauna Totala Sau Se Reface??????
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Idioti.Daca ar fi fost parapet,sigur nu ajungeai jos.Pentru ca din cate ai povestit,reusisei sa franezi destul de mult.Oricum dupa mine tot ce conteaza este ca sunteti toti teferi.Ai avut o mare responsabilitate,pentru ca nu erai singur in masina..Bine ca nu te-ai speriat si ai reusit tot ce se putea.Bafta in toate.
sigpic
Comment
-
Uite alte poze cu zona respectiva.
Si poza cu noi la urgenta in sala de asteptare stateam dupa rezultate.Last edited by sebi4fc; 1 December 2008, 14:45.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostDin ce vad eu, in curba aia trebuia OBLIGATORIU sa fie pus un alt parapet, poate acum s-or sesiza si cei de la administratia drumurilor.). Numai saptamana trecuta o mai scos 2 masini de acolo.
2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostSuma asigurata e de 18814 Ron.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Totu depinde la ce valoare o estimeaza.Ca daca iti cere 2000 pe ea,nu cred ca se renteaza...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
La dauna totala firma de asigurari opreste masina pentru ca este ca si cum le-ai vindeo lor la valoarea ei din ziua accidentului.Dupa aceea ei vor recupera ce mai pot din ea deci in nici un caz n-o sa-ti dea voie sa iei tu masina pentru ca odata despagubit ei devin proprietari pe masina.
Comment
Comment