Dauna Totala Sau Se Reface??????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine ca ati scapat, ca si eu ieri am avut ghinion si am facut o pirueta pe sosea si am ajuns in sant cu fundu'n sus. Eu nu am patit nimic dar pretenul cu care eram are o zgarietura pe fata. Oricum abeti grija ca e nasol. Maine ma duc sa vad ce zic baietii, si am sa va pun pozele sa dati si voi cu parerea.

Comment

Chiar azi am venit de la Oradea si am vazut imaginea din poza cu parapetul rupt si urme de anvelope acolo. Daca voi sunteti sanatosi, asta e tot ce conteaza. Numai bine iti doresc.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Problema e cafirma de reparatii deschide devizul si-l mai completeaza in timp ce mai desfac piese dupa masina.Am avut si eu o problema asemanatoare anu trecut si aveam lovita toata partea stanga a masinii inclusv barile si capotele.La prima evaluare a iesit putin dar la sfarsit a ajons undeva la 14000 de lei si eu dadusem pe masina 22000.Oricum au mai umflat devizul si cei din service dar eu n-am platit nimic.Toata treaba e cum o scoate in poze cel de la firma de asigurari si cum Ii face evaluarea,asa ca spor la negociat!
        Voi sa fiti sanatosi ca fieru sa repara !
        CT-97-VIPsigpic

Comment

Cum au zis si cei de dinaintea mea...Bine ca nu ati patit voi nimic! Cat despre dauna... Sa dea Dzeu sa fie totala!!!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Scuze ca ma bag... Aveai gume de iarna sau de vara?

sigpic

Comment

Cam ce gume vezi in poze pe ea (kormorane), nu e gumele de vina soferu a fost de vina am zis si mai repet daca mergem cu 50km/h putea sa fie si gheata ,banda rulanta, bile pe jos ca aveam masina in parcare asa ca acuma noroc cu masina lui tata)).

Comment

Vezi asta pana la urma am putut-o scoate dauna totala suma asigurata a fost de 6917E. Bine ca sunteti voi ok

Comment

Mai mult ca sigur sunt afectate lonjeroanele, deci dauna totala.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bine ca ati scapat voi...Cat despre masina, fie ca iti da dauna totala fie ca ti-o repara sper sa ai ca mai repede masina acasa
                    ...de doi lei :p

Comment

Azi am fost la casco maine merg sa o evalueze si ma anunta ce o fi o fi oricum vreo 2 luni o sa fiu fara masina ( sau cu masina lui tata)

Comment

Scuze nu am pus linkul mai sus asa arata a mea si au dat pana la urma dauna totala pe 6917E. http://www.loganclub.ro/forum/accide...75.html?t=5675

Comment

Sincer la dauna totala ma astept si eu o sa vad maine.

Comment

Asa sa ai bafta

Comment

Eu am avut suportii de la motor rupti, un lonjeron stramb, o capota de inlocuit, puntea spate si alte cateva chilipiruri si a facut 150 mil devizul... Eu zic sa nu iti faci griji... Dauna totala sigur ;) cat despre masina... Pentru 20 de milioana cat ziceau baietii pe aici eu zic sa o iei acasa... Motorul, cutia alea alea... Ai ce alege din ea
                              sigpic

Comment

In cazul lui ii cer pe ea vreo 6000 aprozimativ 30% din valoare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google