Dauna Totala Sau Se Reface??????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sebi4fc View Post

P.S. Gresala imi apartine 100% daca mergem cu 40km/h topicu asta nu era aici.. Aveti grija de vietile voastre si a cel din jur.
    asa ceva asemanator am patit si eu,mergeam cu 50 km/h singur in masina,pe niste serpentine din magura(bacau) ma tineam dupa un pasat,era mazga care cazuse de pe copaci,am virat dr,am vazut ca nu raspunde masina,am virat la maxim,am franat de scartaiau rotile,cand am vazut ca ma apropi de marginea prapastiei am dat drumul la frana,si m-a dat inapoi pe banda mea de mers si am intrat in sant,bucuria mea ca am scapat cu o simpla zgarietura pe capacul de la roata dr fata,D-zeu a fost cu mine,bine ca nu am patit nimic. Am mai condus si alte masini,dar loganul meu m-a dezamagit,poate ca a fost si vina mea,dar de acum o las mai usor, va salut, aveti grija de voi

nu mai posta mirc, foloseste o singura virgula in loc de 3 virgule consecutive...
    Last edited by Seba; 9 December 2008, 13:17.
    BC-69-PAD,,,va saluta
    sigpic

Comment

Poate de vina a fost cauciucurile,poate ai intrat rau in curba...
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

E dauna totala reparatia costa 22000 lei... acuma astept sa primesc leafa sper sa ii vad pana in februarie.

Comment

era de asteptat. nu fa ca mine, s-o vinzi pe nimic. tine tu epava si o repari, apoi o vinzi
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pana in februarie ar trebui sa iti intre in cont mai mult ca sigur.

Comment

Am rezolvat problemele mai repede dacat speram am primit de la casco 13.200lei + epava pe care am maritato cu 1550 EUR + ce am mai vandut una alta de pe masina in total am iesit la vreo 20.000lei f bine zic eu tinand cont ca in sept. 2005 pe masina am dat 25.000 lei.
              Acuma rame sa fac alegerea pentru viitoarea masina.

Comment

Pai ai iesit super bine parerea mea.

Care este urmatoarea masina ? Tot Logan ?
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Se poate inchide.

Comment

man, tot logan ? ai uitat sa raspunzi...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sincer in proportie de 90% va fi un Vectra Cdti 1900cm3 150cai.
                      Last edited by sebi4fc; 16 January 2009, 10:25.

Comment

Indiferent ce masina va fi, s-o stapanesti sanatos si fara incidente
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google