Super,imi place la nebunie.Oare la ce pret va ajunge kitul asta? Eu cred ca se va duce lejer pana la 1500 E daca nu si mai mult.
Renault prezinta Logan Tuning
Collapse
X
-
Originally posted by gigi-kentexterior belea dar interior de kk.puteau si ei sa mai aduca ceva in plus,parca e facuta sa te duci cu ea la piata.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
toata treaba (exterior + parte mecanica) ajunge cel putin 5000 E. ganditi-va cat costa 4 jenti de 19" cu tot cu cauciuc (in jur a 2000 E) restu sunt spoilere , frane disc pe spate , alte discuri fata , suspensii si vopsitu nu mai zic (nu cred ca e sub 500E)Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Foarte reusit body kit-ul. Evident asa ceva nu se putea obtine decat in fabrica lor. Interesant ar fi totusi daca ar incerca sa abordeze o varianta de Logan in care sa pozitioneze scaunele putin mai jos ca sa nu mia fim obligati sa ne uitam in pistoane de fiecare data cand ne urcam la volan.
De comercializat la noi, asa ceva nu o sa se intample o perioada lunga de timp deoarece nu este cerere. Se vinde Loganul cum o fi el asa ca ce rost mai are sa il imbunatateasca. Imbunatatiri vor apare doar cand piata va deveni mai exigenta si oamenii de la 'vocea clientului' vor tine cont si de parerile posesorilor care au cate o idee (nu iesita din comun totusi).Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
Comment