If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fiind un fan auto nu puteam sa nu fiu si fan al automodelismului si in general al modelismului
Va prezint niste mici clipuri si poze din galeria mea..Cu fostele si actualele modele.
Sper sa va placa...Si poate mai are cineva pasiunea asta ca si mine.
Salutari
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Super car..baga niste filmuletze , poze etc , sa vedem si noi.
descriere
Depinde ce vrei , on road , off road , nou , sh , RTR(ready to run) , kit etc.
daca vrei iti postez 2 link-uri catre niste site-uri romanesti care se ocupa cu asa ceva.
Misto hobby, imi place si mie modelismul dar am ramas doar la privit din pacate, imi plac toate : aero, navo, auto, sunt niste mici minuni. Bravo celor ce le practica.
Nu chiar centura neagra...Dar stiu cu ce se mananca
SilviuB , la 1000$ iti ei una de top.
iti pun un link , e printre cele mai "smechere" sa zic asa.(sper ca nu am prob cu moderatorii)
FFF tari masinutele termice, felicitari pt ca ai reusit sa ajungi la acest level, un fel de ultimate level pt masinute cu rc.
Am si eu un Subaru Impreza dar care este electrica, merge bine, fuge destul de tare, are si diferential, suspensii independente dar in rest nu este ceva ff performant, si avand in vedere ca eu sunt inca la partea de FUN a hobby-ului, este mai mult de cat ok, am bagat-o si prin balti, si prin praff, si pe zapada, si inca merge.
Si pe langa masinuta, mi-am facut de curand un cadou, un elicopter tot cu baterii, micut, se recomanda joaca in casa...De ce? Pt ca am incercat sa ma joc intr-o zi la kiss, si o rafala mica de vand mi l-a intelenit intr-un pom, si am stat 20 de min, sa arunc dupa el in pom cu diverse obiecte, pt a-l da jos
Am vazut niste filmulete pe net, cu masinute termine, camioane, elicoptere cu combustibil, si avioane si sincer......Mi se pare fffff tare, si mi-as lua si eu asa ceva daca as avea banii disponibil, rabdarea si timpul necesar.Dar pana atunci ma rezum la astea electrice, care sunt un pic mai usor de intretinut, si evident, mai ieftine.
Oricum, este un hobby ffff frumos, si cei care investesc in asa ceva, au tot respectul meu.
Frumos subaru, ar merge frumos pe un circuit.
da..Elicopterul acela este doar pt casa..Sau vara cand nu adie pic de vant.
pai si eu tot la stagiu de fun sunt...Nu m`am bagat in concursuri , trebuie sa ai echipa..Mecanic , asistenta..Etc (aproape ca la F1) )
Daca ai degand sa`ti ei vreun elicopter pt "afara" si mai bun... Iti sugerez totusi sa te gandesti de 2 ori cand iti ei..In primul rand cand il cumperi trebuie setat..(pale , rotor , esc , gyro etc) , deci trebuie sa ti`l faca cineva priceput.
si in al 2-lea rand este f greu de pilotat... Gandeste`te ca ai o multime de comenzi pe telecomanda , sus , jos , inainte , inapoi , stanga , drepta , trebuie sa ai o mana dibace...Sa ti sus..Acolo unde ii este locul
Daca nu te pricepi...Cauta un simulator ...Si inavata prima data pe calc.
Bafta !
Corect, un elicopter calumea este ff greu de pilotat, avand in vedere multitudinea de comenzi. Dar pana la elicopter mai performant, raman la masinute...M-am uitat acum pe unul din link-urile de la tine, si parca le-as vrea pe toate
Sa vedem...Mai cercetam, mai vedem, mai analizam.....Dar pt moment, tot la electrice voi ramane....Sau cine stie....Poate intr-o zi am sa fac si pasul cel mare, si voi trece la termice.Partea proasta la electrice este ca puterea maxima tine ff putin cat acumulatorul este plin, dupa care....Merge...Dar nu la aceeasi putere.
Apropo....Unde pot sa gasesc acumulator de 9.6V si 700mAh, si inca o intrebare....Daca cumva pun un acumulator de ampreraj mai mare, se prajeste motorasul?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment