(Hobby) Masinute Termice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Super tare masinutele, si pe mine ma atrage aceste masinute,sa va intreb ceva, ce parere aveti despre cele de prin selgros, carrefour, sau real , am vazut niste masinute misto din acelea mari, cu acumulatori inclus si radiocomanda este tip ca la cele termice,adica cu un mini volan pe ea si toate cele!!
    Pretul pentru una parca era pe la 250 RON in sus parca!
    sigpic

Comment

NU ! Sa nu aud ca ti`am luat de prin super marketuri asa ceva !
      dai bani de pomana..Si nici nu `ti faci pofta cat trebuie
      Crede`ma..Asa am luat si eu teapa..Si de atunci m`an apucat de "meseriase"

Gionik , poti sa pui amperaj mare...Cu cat amperajul este mai mare..Cu atat ti "vie" masina mai mult , dar in schimb sa lasi 9.6 v la fel..Astfel prajesti motorasul. Tu sigur ai 9.6 v pe baterie ? Pune niste poze cu el..Sa ma conving
      Sierra ModellSport - Acumulatori NiMH - magazinul pasionatilor de modelism, va ofera cea mai variata gama de aeromodele, drone, elicoptere, navomodele, automodele, kituri de construit, radiocomenzi si multe altele.

Comment

Mersi andreea13 de raspuns, si mersi si de site, la-m adaugat la bookmarts pe cand o sa am niste bani de cheltuit pe masinute o sa arunc o privire pe acel site!
        Spor la treaba in continuare cu masinutele sunt, super misto !Ai un + de la mine
        sigpic

Comment

Da mersi mult.
          Sper sa ne anunti si pe noi daca faci vreo achizitie. Daca ai nevoie de sfaturi apeleaza cu incredere.

Comment

Originally posted by andreea13 View Post
            NU ! Sa nu aud ca ti`am luat de prin super marketuri asa ceva !
            dai bani de pomana..Si nici nu `ti faci pofta cat trebuie
            Crede`ma..Asa am luat si eu teapa..Si de atunci m`an apucat de "meseriase"

Gionik , poti sa pui amperaj mare...Cu cat amperajul este mai mare..Cu atat ti "vie" masina mai mult , dar in schimb sa lasi 9.6 v la fel..Astfel prajesti motorasul. Tu sigur ai 9.6 v pe baterie ? Pune niste poze cu el..Sa ma conving
            http://www.sierra.ro/Acumulatori-NiMH-c45c.html
            Merci frumos pt sfaturi, si este bine ca acum stiu ca pot pune amperaj mai mare....Un fel de resoftare
            Am atasat o poza cu bateria, si scrie pe ea 9.6V....Intrebarea mea este...Care este motivul pt care tu aveai dubii? E de bine sau de rau?

Attached Files
            sigpic

Comment

Cele mai multe modele electrice folosesc acumulatori in genu asta.
              E mai ciudata bateria ta..Plus ca are 600mA...Foarte putin..Te tine mai mult de 10 min ?
              plus ca se gaseste mai greu tipu asta de voltaj 9.6
              cand vi intr`o zi/seara cu ea la kiss s`o vad/admir si eu ?
              Attached Files

Comment

Am reusit sa o scot din "garaj" si ai vazut ca este vorba despre "o jucarie mai buna" si nu despre un automodel (acum te-am citat)

In urma sfaturilor primite de la tine, intentionez sa-mi caut un acumulator, cu acelasi voltaj, dar cu amperaj mai mare, pt a aveam parte de mai multe minute de putere maxima. Sper sa si reusesc sa gasesc!!!

Oricum abia astept sa iti vad macar una din masinute, cand o trece iarna asta.

Multumesc mult pt sfaturi!!

sigpic

Comment

Raman la parerea sa nu mai te chinui cu masinuta asta..Si sa`ti iei ceva serios, chiar daca este electrica

Comment

Salut andreea13. Ma bate si pe mine gandul sa imi cumpar o masinuta. Ce parere ai despre cele de aici: http://autoart.ro/ ? Preturile mi se par destul de accesibile. Sper sa nu fie considerata reclama.
                    Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Da..Daca optezi pt cele electrice sunt ok. Nu iti recomanda cele termice..Sunt de "vapor" .
                      Iti mai dau un link...Ii dai la vanzari si poate gasesti ceva si la mana 2 , da bun.
                      Modelism - Comunitatea modelistilor din romania, discutii despre automodelism, aeromodelism, navomodelism, vanzari, cumparari, magazine de modelism

Comment

OK. Mersi mult. Nu as baga nici f multi bani. In principiu am eu niste idei. Vreau sa montez camera video pe ea etc
                        Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

"revergorez" putin threadul asta.
                          SOnykel , am vazut ca ai si postat printre primele posturi , ma mir ca ai uitat
                          tin sa precizez ca nu mai am nici un model dintre cele 3-4 care le`am avut.
                          Vreau sa mai imi iau un automodel dar sa vad cand , ca masina de scara 1/1 imi mananca toate resursele

Comment

au pe tamiya.de niste masini de toata frumusetea. 160-230 oiro rtr-uri electrice. rtr-urile benzinoase incep de pe la 350-400 oiro...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu am uitat nimic. revin cu detalii...

sigpic

Comment

din 2004 ``salivez`` la un automodel termic si saptamana trecuta mi-am luat un Hot Bodies(by HPI Racing) model Lighting Stadium 10 , scara 1/10 bine inteles.
                                e 4wd cu motor de 3.5 , momentan dabia am terminat rodaju , asteptam packu de la rotostarter(a venit azi) si acum astept o bujie rece un R5.
                                Ca sa ma laud asa , din cate am inteles de la importator sunt doar 2 astfel de modele in tara din care unu e la mine.
                                L-am ``plimbat`` fff putin vreo 4-5min ca se tot ineca motoru.
                                Asa ca ieri si azi de plictiseala am surubarit la el.
                                I-am marit garda la sol prin repozitionarea amortizoarelor fata-spate. Pe spate am adaugat si 2distantiere , se vede in poze.(prima e ``before`` a2a e ``after``)
                                I-am montat un filtru de carburant si un failsafe. Urmeaza niste anvelope mai normale cu profil de asfalt ca e pacat de astea cu care a venit , cica sunt de ``curse`` si ceva upgradeuri la directie , suspensie etc adica sa scap de cat mai mult plastic.Pretu nu mai conteaza , oricum o bujie e cat una de logan si un filtru de aer / benzina la fel , costa cat unul de masina normala.
                                PS. i-am luat si un filtru de aer mai performant dar nu se potriveste.
                                Attached Files

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google