Ii mic ma eleronul ala...serios acum ...incearca sa ii lipesti un eleron mai mare...
(Hobby) Masinute Termice
Collapse
X
-
ce parere sa am ma sony , tot ce e termic e frumos
la mine e boala grea , am zis sa incerc si cu elicoptere , dar acolo e mare pericol .
trebuiesc multe ore pe simulator pana sa ridici cu incredere unul in aer.
acolo nu ai 4 comenzi ca la auto , ai inainte-inapoi , stanga-dreapta , sus-jos turatia motorul si toate astea necesita o corelare cat mai fina , ceva de genul cum ti`am zis cu auto in aer la sarituri.
am prieteni care au heli de ceva ani si tot nu il piloateaza la capacitatea maxima.
o intrebare , mi se pare ca mergi prea bogat in zeama , prea mult fum
cum se misca cand apesi usor pe acceleratie ? pleaca direct sau "tremura" umpic ?Last edited by CataFOF; 15 October 2010, 00:06.
Comment
-
fof eram in primele5-6 rezervoare (primele 2 au fost la relanti , urmatoarele 2-3 usoor accelerat) deci mergeam intentionat mai bogat...
elicopteru termic mi-se pare chestia suprema , adica tre sa stai bine cu finantele si sa nu ti para rau daca ai prabusit 2000de euro...Last edited by SoNyKeL; 15 October 2010, 07:16.
sigpic
Comment
-
pai nu ca vb usor dar la heli sau aero e muult mai complicat in primu rand tre sa fi tatic in reglatu motoarelor sa ai incredere in bujia aia mica si nenorocita si in cativa ml de zeama. si dupaia intra in calcul aptitudinile de pilot. deci daia zic daca te apuci de asa ceva nu tre sati para rau dupa o suma maricica.
sigpic
Comment
Comment