Originally posted by Seby
Noua generatie de Logan
Collapse
X
-
sigur... au gasit fraierii carora sa le bage pe git producerea masinii asteia...
Comment
-
da totusi nu trebuie sa ne consideram fraeri si e bine ca a fost renault sau acum fiecare poate are marca lui preferata.mie imi plac motoarele de renault,mercedes,bmw,japonezele si urasc de exemplu marca VW.pentru mine VW nu exista.
de la dacia aia veche e un pas bun.lipseste un pic de concurenta ca sa inceapa si ei ceva reduceri la dacia.
Comment
-
prin logan li s-a dat romanilor de rand (ca si mine) o alternativa la masinile sh. se vand in romania o gramada de masini noi la preturi mai mari decat loganul si de o calitate mai proasta. sper ca noua generatie sa aduca imbunatatiri la design, dotari si functionalitate si sa mentina macar preturile actuale, daca nu au intentii de ieftinire
Comment
-
Originally posted by surumie imi plac motoarele de renault,mercedes,bmw,japonezele si urasc de exemplu marca VW.pentru mine VW nu exista.
.
Comment
-
Originally posted by dogy_10cel mai mare motor renault de la noi e 2.0 16v de 130 de cai
Comment
-
-
vw poate ar fi bune dar la un alt pret.reclama e mai mult decat masina la vw.
eu la 13000e prefer megane sedan 1.5dci de exemplu decat la 14000e golf 1.4.
si decat passat de exemplu bmw sau mertzan
azi a trecut apropo pe langa mine un velsatis si era motor peste 3000cmc v6
eu mas multumi cu un megan coupe care ia suta in 6.5 secLast edited by suru; 18 August 2007, 23:24.
Comment
-
Nu te lua dupa informatiile de pe site, am fost la dealer acum cateva luni si avea V6-le pe Laguna, si chiar aveau si o Laguna V6 de drive-test.
Comment
-
Originally posted by suruda totusi nu trebuie sa ne consideram fraeri si e bine ca a fost renault sau acum fiecare poate are marca lui preferata.mie imi plac motoarele de renault,mercedes,bmw,japonezele si urasc de exemplu marca VW.pentru mine VW nu exista.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment