Noua generatie de Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Seby
    probabil vor scoate la 3000 de dolari un model in care turometrul, vitezometrul si scaunele sunt optionale si cu geamuri laterale din folie transparenta. Caroserie din pet-uri reciclate si motor de mobra lol

sunt totusi curios ce schimbari vor face la loganel
    face concurenta pe urma la masina celor de la Tata(firma din india) pe care vor sa o scoate si costa numai 2000 E(la promotor am vazut)
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

poate aia va fi versiunea cu volan pe dreapta bodyn ca nu cred ca cei de la tata au bani s-o adapteze. cine stie, o vor vinde la noi sub denumirea "dacia lu' tata"

Comment

da loganul full costa 10000e si e produs in ro.daca se facea in franta sau germania unde un muncitor castiga de 10 ori mai mult?care era pretul?
        renault castiga bine din logan cred.

Comment

sigur... au gasit fraierii carora sa le bage pe git producerea masinii asteia...
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

da totusi nu trebuie sa ne consideram fraeri si e bine ca a fost renault sau acum fiecare poate are marca lui preferata.mie imi plac motoarele de renault,mercedes,bmw,japonezele si urasc de exemplu marca VW.pentru mine VW nu exista.
            de la dacia aia veche e un pas bun.lipseste un pic de concurenta ca sa inceapa si ei ceva reduceri la dacia.

Comment

prin logan li s-a dat romanilor de rand (ca si mine) o alternativa la masinile sh. se vand in romania o gramada de masini noi la preturi mai mari decat loganul si de o calitate mai proasta. sper ca noua generatie sa aduca imbunatatiri la design, dotari si functionalitate si sa mentina macar preturile actuale, daca nu au intentii de ieftinire

Comment

Originally posted by suru
                mie imi plac motoarele de renault,mercedes,bmw,japonezele si urasc de exemplu marca VW.pentru mine VW nu exista.
                .
                vrei sa spui ca nu-ti plac motoarele FSI sau TFSI de la vw??? sau pozitia joasa de la volanul masinilor nemtesti, inclusiv vw....trebuie sa recunoastem ce e bun la fiecare, nici eu nu mai suport sa vad initialele TDI care sunt pe 95% din masinile vag de la noi din tara, dar motoarelepe benzina sunt mult superioare celor de la renault care se vand la noi in tara, cel mai mare motor renault de la noi e 2.0 16v de 130 de cai iar echivalentul lui de la vw e 2.0 FSI de 150 de cai care e un motor echilibrat intre consum si putere....

Comment

Originally posted by dogy_10
                  cel mai mare motor renault de la noi e 2.0 16v de 130 de cai
                  Cel mai mare motor de la Renault la noi in tara este 3,2 V6.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
                    Cel mai mare motor de la Renault la noi in tara este 3,2 V6.
                    si pe ce model este pus????laguna,megane sau scenic???
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

Laguna

Comment

vw poate ar fi bune dar la un alt pret.reclama e mai mult decat masina la vw.
                        eu la 13000e prefer megane sedan 1.5dci de exemplu decat la 14000e golf 1.4.
                        si decat passat de exemplu bmw sau mertzan
                        azi a trecut apropo pe langa mine un velsatis si era motor peste 3000cmc v6
                        eu mas multumi cu un megan coupe care ia suta in 6.5 sec
                        Last edited by suru; 18 August 2007, 23:24.

Comment

ia mai uitativa sa vedeti, v6-le nu mai e de mult disponibil in romania, nici macar 1.8T de 170 de cai care ar putea sa faca concurenta cu vw nu e disponibil....si mertzanu' si bemveu' e mai scum ca pasatu'

Comment

Nu te lua dupa informatiile de pe site, am fost la dealer acum cateva luni si avea V6-le pe Laguna, si chiar aveau si o Laguna V6 de drive-test.

Comment

Originally posted by suru
                              da totusi nu trebuie sa ne consideram fraeri si e bine ca a fost renault sau acum fiecare poate are marca lui preferata.mie imi plac motoarele de renault,mercedes,bmw,japonezele si urasc de exemplu marca VW.pentru mine VW nu exista.
                              Dar de Opel ce spui? Pe mine m-a dezamagit total la fiabilitate.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu zic ca opelul recupereaza teren cu astra si zafira

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google