haha... Si in timp ce noi credem ca au marit taxa ca sa protejeze tara asta,si industria auto, cum ramane cu campania electorala ? De unde bani ?)
Guvernul A Majorat Taxa Auto Pentru Masinile Vechi
Collapse
X
-
Frate mi se pare o tampenie..Defapt..Parerile sunt impartite..De ce un amarat care nu'si permite sa-si ia o masina noua...Sa nu poata sa aiba masina?Ce are daca isi aduce una de dincolo...Sa se bucure si el de viata?..Puneti-va in situatia asta..Nu ziceti ca au facut bine..Pt ca oricum va doare undeva..Acuma aveti masina..Pana sa luati alta se vor schimba multe.Lasa frate sa-si aduca masina..Si in caz ca o verifica la RAR si ii praf..Sa nu-l lase sa circule cu ea..Si atunci. N-o sa mai iei un golf 3 cu 1000 euro..Ca-l iei cu 1500-2000 da macar sa fie bun....Sa nu polueze asa mult si sa poti umbla cu el.Cumpar volan de Duster
Comment
-
In ultima perioada vad tot mai multe vechituri cu numere rosii...E de speriat!Degeaba ne "vaitam" noi ca masura e luata si ca atare n-avem ce face!Eu nu sunt adeptul masinilor SH si exista suficiente metode usoare de a achizitiona o masina noua. De la 7000 pana la 12.000 euro (un exemplu) sunt destule firme care au oferte....Or fi si masini bune SH dar cu unele exceptii, indiferent ce stema e pe capota, tot fier este si tot vechi esteIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Sunt de acord sa ai masina sobo.... Dar nu te supara pe mine ca zic... Taxa pt masinile vechi e bine cum au gandit-o la inceput iar daca ea ramanea asa nu eram acum groapa de gunoi a Europei. Eu zic un lucru ... Daca doamne fereste ma loveste un golf 3 sau alt sh adus de dincolo, ca l-au lasat franele sau cine stie ce defectiune are... Eu cu mana mea il dau pe ala cu capu de masina pana o fac praf toata. Respect.
Comment
-
Pana la urma cum ramane cu suspendarea taxei auto pentru masinile noi. E valabila si pentru masinile luate inainte de luna decembrie ca eu nu prea am avut timp sa ascult pe la stiri ce s-a hotarat? Daca se va suspenda de cand ca azi mi-ai expirat numerele?
Comment
-
Originally posted by DomnulK View PostDa mah, au refuzat la aia care nu au stiut cui sa dea spaga. Mi-am luat logan ca atunci cand l-am luat eu nu acceptau masini mai vechi de 7 ani. De mai noua nu aveam bani, asa ca am facut credit sa-l iau pe asta la care mai am de platit 2 ani.
nu cred ca esti tu in masura sa ma judeci pe mine de ce ma luat aia si nu am luat ailalta.
aici vorbeam despre taxa de prima inmatriculare nu de ce ti-ai luat tu sau eu o anumita masina.Last edited by z1nedine; 5 December 2008, 02:09.
Comment
-
O masura foarte buna . Cand tendinta mondiala este de reducere a poluarii conducatorii nostri destepti au facut pe dos , au incurajat -o . Totusi , un Logan nou , un Matiz sau altele mai amarate polueaza mai putin decat un Golf sau un Bmw de 3-5-10 ani . S-au adus in tara zeci / sute de masini cu vicii ascunse , multi cumparatori au innebunit cand au vazut cat costa reparatiile la masini cu 300 000 km , chiar si ' scule ' de Bmw , Audi , Opel totusi sunt 300 000 km , enorm . Toate sunt aduse la negru fara a se plati taxe , impozite .........Pe cand de pe urma unui producator sau a unei masini noi ce obtii ? Poluare redusa , scurgeri de ulei/combustibil ( care tot poluare inseamna spre 0 ) , locuri de munca si implicit salarii , pensii , impozite ( salariu , profit , tva ) , spitalizare . Ca nu avem garantia ca acesti bani sunt folositi cum trebuie este adevarat dar tot este varianta preferabila . Sa nu ne mai gandim si ca un model nou consuma mai putin decat unul vechi . Foarte multi producatori scot masini mai puternice cu consum mai mic . Si daca mai stam , mai gasim cateva motive .
Foarte bine , sa incurajeze Dacia , sa incurajeze Ford , sa mai vina cativa producatori in tara , sa creeze locuri de munca .Last edited by FLORIN77; 5 December 2008, 07:52.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Adevarul e ca cine isi ia masini sh fitoase, vor sa-si plimbe trupul numai in audi ,vw,mertan etc.
sa nu imi spuna mie cineva ca astia nu au bani de o masina noua!
iar golfuri de 2000-3000 de euro nu prea mai sunt,toate sunt peste 5000-600 de euroi.
noi cei care am vrut masina noua, am facut credite in banci, platim 5-6 ani.
ei cu banii de sh, mai luau inca 6000 euro din banca, plateau la jumatatea noastra si gata
dar ei au vrut marci bengoase si atunci normal ca nu au bani sa si le ia noi.
si atunci obrazul subtire(sic!) cu cheltuiala se tine!
plateste atunci taxa tripla nene! Si ajungi la vorba mea!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Din cate am inteles taxa se mareste direct proportional cu vechimea masinii. Deci cine vrea sa-si ia o masina second hand buna (2-4 ani, euro 4) nu o sa fie afectat prea tare dar in schimb fanii golf 3, audi 80, pisicute, iepurasi si alte nebunii vor fi dezamagiti.
Comment
-
Intr-un fel e bine pentru ca astfel nu ne mai umplem tara de cazane, jafuri etc care merg 2 luni dupa care le abandoneaza care pe unde si uite asa nu avem locuri de parcare.
Pe de alta parte e rau ca nu toata lumea are bani sa cumpere masini noi.
Si inca un lucru bun prin marirea taxei este faptul ca poate asa nu o sa mai vedem pusti care azi si-au luat carnetul de la politie si maine alearga pe strazi cu 300 CP sub capota.
taxa trebuia marita dar nu in halul asta.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostIn
Pe de alta parte e rau ca nu toata lumea are bani sa cumpere masini noi.
taxa trebuia marita dar nu in halul asta.
daca nu ii ai nici paia, cu 4000 de euroi iti ei logan laureat 1.6 sh 2006 [cum am facut eu], masina merge perfect, nare nici pe dracu [spoilaru fata putin lovit de vechea apropiitara, revizii la zii ,30000 km ,inca in garantie]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
@domnulk, in afara de-o minune sa gasesti un golf3 excelent intretinut, cu ce e ala mai masina decat un logan? In afara de emblema pacii la ce sta mai bine? La aceeasi motorizare nu-i mai economic si nici mai putin poluant, nici nu trage mai bine. Interiorul hai sa nu exageram, ca nu-i vreo referinta in domeniu...Piese mai gasesti doar prin schrott-uri si alea rulate intre propiretari, ce arunca unu ia altul de bun...Ca noi nu prea mai gasesti si sa fie si ieftine. Si sa nu-mi zici ca nu se strica, ca-i super masina germana. Se strica si ala, stiu de la cativa colegi de servici, astia lunar cauta piese pe e-bay
iar in caz de accident, nici mai sigur nu e golful3 decat un logan. Asa ca? La ce sa nu le puna taxe? Ba sa le puna...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment